Kelemen Erika társastánc tánctanár

Erika 20 éves versenytáncos karrierrel a háta mögött nyitotta meg saját tánciskoláját Budapest belvárosában több helyszínen. Szaktudása sokrétű. Erika kiemelt figyelemmel készíti el a párosok számára Nyitótánc, Meglepetés tánc, vagy akár a Gyertyafény keringőjüket. Hangulatos táncóráival és kedves személyiségével szeretné az esküvői tánc felkészülést felejthetetlen élménnyé tenni. Arra törekszik, hogy tánciskolájának és munkájának védjegye a minőség és a kiválóság legyen. Erikánál Nyitótáncként az Angol- és Bécsi keringő mellett választható még Foxtrott, Slowfox és egy szerelmes Rumba is. A meglepetés táncok palettája is rendkívül széles: Tangó, Salsa, Cha-cha-cha, Samba, Rock and roll, Boogie woogie, Jive, Csárdás, Mulatós, Disco, Charleston vagy ezekből összeállított MIX koregráfia.

Versenytáncos Karriere

1997-ben, 11 évesen indult élete első osztályos versenyén, Mezőkovácsházán.Versenytáncban elért sikeres karriere tehát egészen fiatalon, gyermekkorában kezdődött, az első lépéseket egy vidéki kisvárosban, a gyomaendrődi Rumba táncklubban sajátította el. Egykori tánctanárának Megyeri Lászlónak rengeteg sikeres táncversenyt és sok szép emléket köszönhet. Gyermek és ifjúsági korosztályban is többször állhatott fel Diákolimpiai Bajnokságokon és Országos Bajnokságokon a dobogó legfelső fokára. Későbbi táncpartnerével, Kovács Lászlóval többször képviselte Magyarországot a legrangosabb világversenyeken. Világbajnokságon, Európa Bajnokságon, Közép-Európa Bajnokságon, Európai Uniós Egyetemi Bajnokságon. Világkupán és Európa Kupán is sikerült a legeredményesebb magyar táncospárként szerepelniük. Lacival Magyar Bajnoki dobogósok és döntősök voltak mind latin-amerikai, mind tíztáncokból. Latin amerikai táncokból és tíztáncból a Magyar Válogatott Keret és a Világjátékok Felkészülési Keret tagjai voltak éveken át.

Szakmai tapasztalatai

kelemen erika tanciskolaEddigi versenytáncos pályafutása alatt 28 ország 173 táncversenyén 146 érmet és 70 kupát gyűjtött össze összesen 4 táncpartnerrel, melyek között több Országos Bajnoki, Diákolimpiai Bajnoki és Területi Bajnoki serleg is megtalálható.

 

 

 

Néhány kiemelkedő eredmény eddigi versenytáncos pályafutása alatt:

 • "S" Országos Bajnokság - 1. hely –
 • WDSF Európai Uniós Egyetemi Bajnokság - 2. hely –
 • Latin-amerikai táncok Magyar Bajnoksága - 3. hely –
 • IDSF Közép-Európa Bajnokság - 4. hely –
 • Tíztánc Magyar Bajnokság - 5. hely –
 • Országos Bajnok számos kategóriában - 2 alkalommal Diákolimpiai tánc bajnoki cím - IDSF és WDSF Latin tánc Világbajnokságokon képviselték hazánkat
 • WDSF Latin Világkupán képviselték Magyarországot –
 • IDSF Európa Bajnoksági delegálás–
 • Világjátékok felkészülési keret tagság –
 • Magyar válogatott keret tagság 2006 óta-2012-ben tíztánc és latin-amerikai is –
 • Magyar Bajokság döntősei 2008 óta –
 • Magyar Ranglista versenyek döntősei 2007 óta

Tanulmányai

Erika az Általános Vállalkozási Főiskola - Nemzetközi tanulmányok szakán diplomázott, de e mellett Irodavezetői és Gazdálkodási Manager végzettséggel is rendelkezik. A Magyar Táncsport Szövetség által akkreditált Tánctanári végzettséget 2012-ben szerezte meg. Angolul és németül folyékonyan beszél, így nála még a táncolni vágyó külföldi vendégek is könnyen, érthetően mégis nagyon lendületesen tanulhatják meg az egyes táncok fortélyait.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 96.01% - 82 votes
Tudásátadás: 97.81% - 79 votes
Segítőkészség: 94.89% - 82 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

4 szöveges értékelés

 • Nóthnágel-Orsó Vivien Írta: Nóthnágel-Orsó Vivien csütörtök, 22 december 2016 12:40

  Erika szuper tánctanár, kedves, segítőkész, alapos és végtelenül türelmes. Korábban csoportos óráin is rész vettünk, amik mindig jó hangulatban teltek. Ezért is kértük fel Őt, hogy az esküvői táncainkra készítsen fel. Mindegyik táncunknak hatalmas sikere volt! Ezúton is mégegyszer kőszönjük! Mindenkinek csak ajànlani tudjuk Erikát! :)

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Paulovics Dalma Írta: Paulovics Dalma csütörtök, 29 szeptember 2016 16:00

  Lassan egy eve, hogy Erikahoz jarunk a tancpartneremmel. Rengeteg uj tanclepest, koreografiat es turelmet koszonhetunk neki :-) minden olyan szemelynek szeretettel ajanlom Erika orait, aki komolyan gondolja a tanctanulast es fejlodni szeretne! :-)

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Sáska Sándor Írta: Sáska Sándor csütörtök, 29 szeptember 2016 10:40

  Erikát évek óta ismerem. Sokat tanultam tőle. Hangulatos, jó órákat tart.
  Mindenkinek tudom bátran ajánlani.
  :)

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Gyökeres Mónika Írta: Gyökeres Mónika hétfő, 29 augusztus 2016 13:11

  Mindenkinek ajánlom az Erikát.Szuper tanár és nagyon türelmes,megértő,segítőkész.

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?