Pósz Márton és Pósz Dorka boogie-woogie tánctanárok

Mindketten már gyerekkorunk óta foglalkozunk a tánccal. A páros táncok közül először a társastáncot próbáltuk ki, itt ismerkedtünk meg egymással, aminek házasság lett a vége ... Öt év társastánc és 2 év versenyzés után, 2002-ben egy Oktogonos nyári táborban kóstoltunk bele a boogie-woogie-ba, ami játékosságával azonnal magával ragadt. Számos más táncban is kipróbáltuk magunkat (jazz-balett és hastánc - csak Dorka :), rocky, lindy-hop, balboa, west coast swing), de a boogie maradt az örök szerelem. Gyorsan megtanultuk az alapokat, és 2004-ben már elindultunk a Tojáshéj kupán.

Öt év aktív versenyzés után belekóstoltunk a tanításba is, és rájöttünk, hogy a tudásátadás sokkal közelebb áll hozzánk, mint a versenyzés. A Testnevelési Főiskola sportoktatói képzésének elvégzése után kezdtünk el saját órán, tánciskolában tanítani: először a Hölgyválaszban, majd 2009-től az Oktogon Tánc Centrumban, ahol azóta is nagy lelkesedéssel próbáljuk átadni mindenkinek a boogie iránti lelkesedésünket. Az eddigi visszajelzések alapján úgy látjuk, sikerrel. :)

Tánctanár értékelése

Hangulat: 96.17% - 24 votes
Tudásátadás: 94.71% - 70 votes
Segítőkészség: 96.47% - 23 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

 • Tánciskola: Oktogon Tánc Centrum
 • Telefon (fiú): +36-20-491-0314
 • Telefon (lány): +36-20-806-2518
 • E-mail cím:
 • Városok: Budapest

4 szöveges értékelés

 • Jenei Lili Írta: Jenei Lili hétfő, 28 november 2016 18:30

  Ugyan egy ideje sajnos nem tudok járni az oraikra, őket tartom a kedvenc tanctanaraimnak. Lelkesek, odafigylenek mindenkire, szuper hangulatban telnek az órák. Remélhetőleg nemsokára vissza tudok menni hozzájuk (:

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Cs. Kati Írta: Cs. Kati vasárnap, 21 augusztus 2016 21:48

  Mindent megtesznek a tanítványaikért. Hihetetlen, de rengeteg energiát fektetnek abba, hogy mindenki jól érezze magát, óráikon, buliikon remek a hangulat. Mindent elkövetnek a gyors elsajátításért, mindig van ismétlés, gyakorlás, ami nagyon fotosBulikat is szerveznek, ahol bátran lehet gyakorolni. Ha valaki partner nélkül érkezik, azt felkarolják, ne táncoljon egyedül. Büszkék a tanítványaikra, tablóképen örökíttetik meg hallgatóikat.

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • N.Dóra Írta: N.Dóra vasárnap, 27 július 2014 14:10

  Több éve járok hozzájuk. Nagyon élvezem az órájukat. Az idősebb korosztálynak is bátran ajánlom.Az órákat a türelem, a segítőkészség , magas tudás, és a jó hangulat jellemzi.

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Tóvári Edit Írta: Tóvári Edit vasárnap, 27 július 2014 13:54

  Csak ajánlani tudom Dorkát és Marcit! Figyelmes, jó tanárok. Ha boogie-zenét hallok, nagyon visszavágyom az óráikra:)

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?