Bendik Marcell és Kasznai Dóra lindy-hop tánctanárok

Bendik Marcell

Marcell 2003-ban ismerte meg a swing táncokat és azóta nem tud meglenni nélküle. Több tucat nemzetközi workshopon vett részt és igyekszik a legjobb nemzetközi tanároktól, szervezőktők és DJktől tanultakat megosztani a magyar közösséggel. Budapesti, és nemzetközi rendezvényeket szervez. Mint DJ, a 20-40-es évek autentikus jazz és swing zenéit népszerűsíti.

Kasznai Dóra

Dóra 2009-ben lett igazán a műfaj rabja. Azonban táncos karrierjét korábban kezdte, 3 éves korától tanult és lépett fel néptáncosként, valamint hivatásos kamaraművész, hegedűtanár. Mindezt a tudását és tehetségét jól tudja kamatoztatni a swing táncokban. Nemzetközi versenyeket nyert mind strictly és jack&jill kategóriában. Valamint 2014-től nemzetközi workshopokon is tanít. Szeretné megosztani tanítványaival a swing zene iránti szenvedélyét. Hogy hallgassuk a zenét? Hogy tudunk kapcsolódni a zenére? Megpróbálja kinyitni a táncosok fülét-szívet a különböző szólamok és ritmikák befogadására, mivel úgy érzi neki erről szól az élete!

Tánctanár értékelése

Hangulat: 76.51% - 8 votes
Tudásátadás: 88.4% - 67 votes
Segítőkészség: 76.51% - 8 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

Additional Info

  • Tánciskola: Keep Swinging Egyesület
  • Telefon (fiú): +36-20-333-5222
  • E-mail cím:
  • Városok: Budapest

Enter a new detailed evaluation

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?