Benkő Dávid sztepp és jazztánc tánctanár

Benkő Dávid

Benkő Dávid a Weryus tánciskola művészeti vezetője, koreográfus. 2000-ben alapította a stúdiót.Dávid legtöbb tapasztalatát külföldön szerezte, ezt a tudást szeretné óráin továbbadni. Magánóráin kívül, amelyeken színészmesterséget, hangképzést és színpadi mozgástechnikát oktat, vannak nyitott órái is. A Musical-tánc órákhoz, tudásszint függvényében bármikor lehet csatlakozni.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 91.56% - 9 votes
Tudásátadás: 82.43% - 7 votes
Segítőkészség: 82.28% - 7 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

Additional Info

1 detailed evaluation

  • Kocsismonika posted by Kocsismonika Friday, 23 March 2018 11:09

    Mindenkinek ajanlom lelkiismeretes tanar meg hullafaradtan is vegigtancolja az orait,s akkoris mosolyog olyan hangulatot tud varazsolni h mindenki.fetreng a földőn kacagastol . h nembirod kikacagas nelkul meg haza fele is kacago gőrcs,legrosszabb napodbol is jot csinal,profin tanit a treningjei kemenyek s gyorsan haladsz,s igazi csapatot epit tanitvanyai is jofejek nagyon kedves alazatos s humoros tenyleg torodik tanitvanyaival,igazabol nemcsak egy tanar neki ez az eletcelja ahogy tanit,s legjobb nincs kivetelezes nala mindenkit egyforman kezel ha bena vagy nemgunyol.....nem mr.szigor s mindig biztat ha elbenazol vagy elfaradsz kombik kozott
    S nagyon profi......gyorshaladas

    Report Link to the evaluation

Enter a new detailed evaluation

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?