Bulyáki János és Korda Júlia lindy-hop, balboa tánctanárok

Bulyáki János

1978. február 13-án születtem Budapesten. Húsz éves koromban találkoztam először a tánccal: az érdi Holiday Sport Tánc Egyesületben kezdtem rock & rollozni, majd egy kis kihagyás után elkezdtem boogie-woogiezni. 2002 közepén kezdtem el Lindy-hoppot tanulni Janicsek Gábornál és Tóth Ivettnél. Ekkoriban megfordultam minden fellelhető swinges oktatáson és bulikban, napi szinten jártam táncolni.

2004 óta tanítok, kezdetben Tóth Ivettel, hajdani tanáromal és mentorommal, ki energiát nem kímélve átadta a oktatás csínját-bínját. 2009-ben kezdtem tanítani Korda Júliával balboát.

Számos táncversenyen indultam, több kategóriában értem el helyezéseket: 2003. Karlstad VB 7. helyezés Partner: Isiguro Mirjam 2003. V. százláb kupa Lindy-hop kategória , 1. helyezés Partner:Isiguro Mirjam 2005. VII. Százlá Boogie-woogie kupa Boogie woogie 5. helyezés Partner:Tóth Ivett 2009. Masculan Kupa szabad stílusú swing kategória I. helyezett. Partner: Mészáros Bernadett 2010. ZWINGG! swing kategória nyertes, Partner: Korda Júlia Undso weiter und sofort.

Korda Júlia

1984-ben láttam meg a napvilágot, zeneszerető családban nevelkedtem Budapesten. 8 éves koromban kezdtem el táncolni Földházi Péternél, megismerkedtem a különböző társastáncokkal.

Egy kis kihagyás után a SwingKids című film hatására felkerestem Bóbis László swing óráját, s hamarosan a swing táncok világába csöppentem. Tanultam szteppet, balboát elször Herrangben láttam Peter Loggins előadásában, ami nagyon nagy hatással volt rám. Megtetszett a kinti hangulat, a tanárok és a táncoslábú tanulók swing iránti rajongása, a 20-as, 30-as évek újraélesztése.

Itthon az Alcatrazban, a Szombat Esti Lázban, az Ötórai Teában és más swinges rendezvényeken gyakoroltam, fejlesztgettem a balboa tudásomat. 2009-ben táncsportoktatói végzettséget szereztem a Semmelweis Egyetem Testnevelési karán. Bulyáki Janival 2009 óta tanítok balboát, nagyon élvezem a tanítást, az életem részévé vált. Egy kis kihagyás után a SwingKids című film hatására felkerestem Bóbis László swing óráját, s hamarosan a swing táncok világába csöppentem. Tanultam szteppet, balboát elször Herrangben láttam Peter Loggins előadásában, ami nagyon nagy hatással volt rám. Megtetszett a kinti hangulat, a tanárok és a táncoslábú tanulók swing iránti rajongása, a 20-as, 30-as évek újraélesztése.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 92.4% - 10 votes
Tudásátadás: 80.07% - 37 votes
Segítőkészség: 89.7% - 10 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

Additional Info

  • Tánciskola: Táncosok Klubja
  • Telefon (fiú): +36-20-219-5788
  • Telefon (lány): +36-20-256-3487
  • E-mail cím:
  • Városok: Budapest

Enter a new detailed evaluation

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?