Damjanovich Márta társastánc tánctanár

3 éves koromban kezdtem balettozni, a fő csábítás, az volt hogy a nagymamám zongorázott az órákon. Kipróbáltam az RSG-t, de egy sajnálatos baleset miatt annak vége szakadt. Egy időre feladtam a dolgot, de egyik nyáron a napközis táborban megismertem egy tánctanárt, aki formációs táncot tanított, főleg lányoknak, amit a következő évben szombatonként nála folytattam. Ezután „egyenes út” vezetett, - akkor még Úttörőháznak hívtuk – a házban levő versenytánc klubba. C kategóriáig jutottam. Évek múlva jelentkeztem a Magyar Művelődési Intézet által indított tánctanárképzőbe, ahova felvettek, és 2 év múlva sikeresen levizsgáztam. Azóta gyakorlatilag folyamatosan tanítok, barátok által szervezett csoportokkal kezdtem, aztán lehetőségem volt az Oktogon Tánc Centrumban tanítani, ahol 2001. óta tanítok. Azóta már több tánciskola is megtalált, ezek az Új Karnevál, és a Mizu/Jam táncklub, ahol szintén évekig tanítottam. Szeretném minél több emberrel megismertetni a táncok alapjait és a tánc szeretetét. Az életemben, a család és a gyerek mellett nagyon fontos szerepet játszik a TÁNC, fantasztikus kikapcsolódást, feltöltődést jelent számomra. Utóbbi években egyre inkább találkozom a tánc "terápiás" jellegével. Az első, amit meg kell tanulnunk, Nőnek és Férfinak lenni, Vezetőknek és Vezetetteknek, ami egyszerűnek tűnik, de a tánc "társastánc" alkalmával derül ki, hogy mennyire tudjunk megélni tényleges szerepünket. Egyik tanítványom mondata, szlogenné vált számomra: Minek párterápiára járni, ha lehet táncolni is :)

Tánctanár értékelése

Hangulat: 87% - 18 votes
Tudásátadás: 87.27% - 55 votes
Segítőkészség: 88% - 18 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

Additional Info

 • Tánciskola: Oktogon Tánc Centrum
 • Telefon (lány): +36 30 350 4542
 • E-mail cím (lány):
 • Városok: Budapest

7 detailed evaluations

 • Gadányi Mária posted by Gadányi Mária Tuesday, 23 August 2016 08:12

  Márti nagyon türelmes, alapos, tapasztalt, így könnyen segít mindenkinek, és át tudja adni a tudást a különböző szinteken. Színes egyéniség, nagyon jó hangulatúak az órái, nagyon össze tudja kovácsolni a csapatot, akik aztán évekig együtt maradnak, mert tudják, hogy a Mártinál folyamatosan lehet fejlődni egész magas szintre is.

  Report Link to the evaluation
 • Judit posted by Judit Wednesday, 30 July 2014 15:25

  Márti kedves, közvetlen, humoros, és ugyanolyan jól tudja és tanítja a fiú lépéseket mint a lányokét. Ha kell, vezet, ha az kell, vezetteti magát, hogy kiderítsük esetleg miért nem megy valami úgy, ahogy szeretnénk.

  Report Link to the evaluation
 • Puskás Kata Szidónia posted by Puskás Kata Szidónia Friday, 25 July 2014 12:24

  Márti humorával, életkedvével minden óra egy élmény :)
  A felkészültsége hibátlan, ajánlom mindenkinek, ha jó hangulatban, gyorsan egy nagyon jó tanártól szeretne megtanulni táncolni!

  Report Link to the evaluation
 • Turai János posted by Turai János Friday, 25 July 2014 09:30

  Sajnos kicsit későn szántam rá magam a tánctanulásra /56.év/ de azt kell mondanom nagyon jó érzés. Márti óráin elfelejti az ember a hétköznapi gondokat-bajokat,csak tánc,vidámság,jó csapat,jó hangulat.
  Hihetetlen türelem,óriási szakmai tapasztalat,tudás,elegancia,könnyedség árad felénk.
  Kívánom mindenki ezt a hangulatot,ezt az érzést!!!!

  Report Link to the evaluation
 • Méhes László posted by Méhes László Friday, 25 July 2014 09:26

  Nagyon jó tánctanár!
  Türelmes, ha kell ötvenszer mondja és mutatja el a lépést. Tud motiválni is, néhány kedves szóval rendbe tudja tenni az ember lelkét, ha sokadszorra sem akar sikerülni a lépés, amellett technikailag is képzett.
  Csak ajánlani tudom!

  Report Link to the evaluation
 • Magdi posted by Magdi Friday, 25 July 2014 00:27

  Nagyszerű tanár! Nem csak felnőtteknek, de gyerekeknek is ajánlom, akár középiskolákba végzős táncok megtanulásához is. Sok jó élményem van vele kapcsolatban, mint gyerekként, mint felnőttként! Bárcsak több ilyen vidám, mosolygós tanárt látnék a mai gyerekek közelében. Hangulat vidám, feltöltődve tértem haza a nála töltött táncórák után!

  Report Link to the evaluation
 • Tüke Sándor posted by Tüke Sándor Thursday, 24 July 2014 16:54

  Nálam az emberekkel való együttlét egyik legfontosabb alapköve a hangulat- amit az emberek egymást között létrehoznak. Építőbb, melegebb légkörben könnyebben ki tudja hozni magából az ember a legjobbat- és Mártinál ez adott.
  Figyelmes, kedves, türelmes tanár, akivel jó együtt dolgozni- és mindemellett profi, nagyszerű táncos, akitől jó érzéssel távoztam idáig minden alkalommal (magánórákat vettem nála).

  Ajánlom Őt mindenkinek, szeretettel!

  Report Link to the evaluation

Enter a new detailed evaluation

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?