Földi Anikó salsa tánctanár

Két örökletes rendellenességgel születtem az egyik a tánc a másik a lovak iránti vonzalom. A Kaposvári Egyetem Állattenyésztő Mérnök Szakán végeztem és az egyetemi évek alatt a lovaglócsizmából esténként átugrottam latin cipőbe. A hobbimból lett fő foglalkozásom (táncművész, tánctanár).

20-éves táncos múltat tudhatok magam mögött. Édesanyám balettművészi pályáját folytatva, gyerekként kis "tütüben" a Balett Intézet tagjaként koptattam a parkettát. Később más műfajokban is kipróbáltam magam (klasszikus balett, jazzbalett, művészitorna, standard, latin amerikai táncok, hip-hop, funky, mambo, west coast swing.), míg eljutottam a salsához, aminek szerelmese lettem. Célom az egyik legmodernebb salsa stílus, a Los Angeles Cross body style érzéki, lendületes világát feltárni minden érdeklődő előtt.

Sok hazai és külföldi versennyel a hátam mögött kubai és los angelesi salsát tanítok, (stilizálok és koreografálok) és magam is résztveszek belföldi és külföldi fesztiválokon, workshopokon.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 67.2% - 5 votes
Tudásátadás: 90.62% - 26 votes
Segítőkészség: 72.25% - 4 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

Additional Info

  • Tánciskola: Salsa Caballeros
  • Telefon (lány): +36 20 315 2781
  • E-mail cím (lány):
  • Városok: Budapest

1 detailed evaluation

  • Gábor posted by Gábor Monday, 18 December 2017 22:21

    Anikónál tanulok bachatát és nagyon jól (buliban is táncolható! tudásanyagot adnak le, sok párcserével és remek hangulattal! Ajánlom őket!

    Report Link to the evaluation

Enter a new detailed evaluation

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?