Hucker Katalin balett tánctanár

Hucker Katalin

Hazai és külföldi társulatoknál (Budapest Táncszínház, Pécsi Balett, Markó Iván/Fesztivál Balett) táncművészként szerzett több éves tapasztalata alapján vezeti klasszikus balett óráit. Jelenleg a Magyar Táncművészeti Főiskola/Egyetem, Noverre Alapítványánál klasszikus balett óraadóként vesz részt. A Weryus csapatát 2016 óta erősíti. A Balett órákhoz, tudásszint függvényében bármikor lehet csatlakozni.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 91% - 9 votes
Tudásátadás: 90.14% - 7 votes
Segítőkészség: 87.63% - 8 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

Additional Info

 • Tánciskola: Klub Weryus
 • Városok: Budapest

2 detailed evaluations

 • Catherine posted by Catherine Friday, 23 March 2018 12:19

  Nagyon kiraly nezzetek be az oraira vagy a
  NOVERE
  Vagy
  WERYUS TANC ES MOZGASSTUDIO
  Bp 1066 terez krt 4.

  Report Link to the evaluation
 • Kocsi.Monika posted by Kocsi.Monika Friday, 23 March 2018 12:14

  A kedvenc balettanarom sok helyen jartam de ő az igazi tanar nemtucat baletott tanit egy zombi mozgasu emberből is balerinat farag,kemény erősitések a kezdőn is kőzephalados alapokat veszel rengeteg ugrassal nyujtassal valtozatos gyakorlattokal kijavitja hibakat s eljutsz meg tourmenig is en remenytelen voltam egyensuly tartas borzalom s eljjutatott a spiccipoig mar tudok forogni pikezni schönezni tanitasanak koszonhetően s treni.gjenek
  Ha nem akarsz tucat orat ide kel jonnod nagyon gyors haladas...sok ugras forgas valtozatos gyakik szintfuggetlen barki johet az oraira..
  A stilusa is kiraly nagyon lelkiismeretes tanar s latnatok ahogy ugrik tancol a kedvenc baletosom s tanarom....a hibaidat is kijavitja s igazi haladast erhetsz el..

  Report Link to the evaluation

Enter a new detailed evaluation

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?