Lakatos János (Laki Jani) jazztánc tánctanár

Hivatásos táncművész, nívódíjas koreográfus, nívódíjas moderntánc oktató. Tanít többek között a Magyar Színház- és Filmművészeti Egyetemen, a Magyar Táncművészeti Főiskolán, a Casa de la Música tánciskolában, valamint a Táncpedagógusok Országos Szövetségénél. 1996 óta színházaknál dolgozik , mint táncos, énekes, koreográfus. Az USA nyolc államában oktat időszakosan tornát, akrobatikát és jazztáncot. Az utóbbi 10 évben a Budapest Táncszínház táncosaként, koreográfusaként vett részt a hazai kortárs táncéletben. Hazai és nemzetközi moderntánc kurzusok állandó vendégtanára, a Szegedi Kortárs Balett volt, jelenleg a Közép-Európa Táncszínház trénere. A LÁB-jegyzet című tánckönyv szerzője

Tánctanár értékelése

Hangulat: 88.94% - 16 votes
Tudásátadás: 89.23% - 13 votes
Segítőkészség: 92.5% - 14 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

Additional Info

  • Tánciskola: Egyéb, szabadúszó
  • Városok: Budapest

1 detailed evaluation

  • Békési Kálmán posted by Békési Kálmán Saturday, 18 July 2020 00:05

    Fantasztikusan jó órákat tartott, mind a hangulatot, mind a tanulási lehetőséget tekintve. Jó a humora, szuper táncos, odafigyel az emberekre, nincs elszállva magától. Csak jót tudok írni.

    Report Link to the evaluation

Enter a new detailed evaluation

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?