Lucas Molina Gazcón és Somos Judit argentin tangó tánctanárok

Lucas Molina Gazcón

Az argentin, művész családból származó Lucas 12 éves korában kezdett táncolni testvérével Monicával Buenos Airesben. A legismertebb mesterektől tanult, és számos versenyt nyert meg. Meghívták Európába, az Egyesült Államokba és Kínába, illetve olyan ismert tangó filmekben táncolt, mint a tangós körökben kultikus "Tango Lesson".

Somos Judit

Judit Budapesten született, távol a tangó hazájától. Itt kezdte tanulmányait, a gyökerektől messze, még abban az időszakban, mikor egészen új volt errefelé az Európát is lassan meghódító tánc. Szenvedélye újra és újra Buenos Airesbe hajtotta. Az Argentínában töltött évek alatt tánctudását a legnevesebb mesterek segítségével csiszolhatta és még a nyelvet is megtanulta.

 

Lucas és Judit jelenleg Budapesten élnek, itt tartanak rendszeres órákat, és innen utaznak Európa különböző városaiba fellépni és hétvégi workshopokat tartani. 

Videók

Tánctanár értékelése

Hangulat: 89.27% - 42 votes
Tudásátadás: 88.99% - 43 votes
Segítőkészség: 89% - 43 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

Additional Info

 • Tánciskola: Tango Mistico
 • Telefon (lány): +36-30-725-1445
 • E-mail cím:
 • Városok: Budapest

7 detailed evaluations

 • Sós Irén posted by Sós Irén Wednesday, 23 August 2017 12:14

  Juditot még korábbi táncpatnere mellett ismertem meg, de Lucasszal való megismerkedése után sem hagytam el az óráit, melyekhez Lucas csak hozzáadni tudott. Mindketten egyértelműen a műfaj legjobbjai Magyarországon. Mindamellett, hogy nem csupán tánclépéseket, hanem a tangó esszenciáját igyekeznek átadni a diákoknak, az egyébként nagyon zárt tangós közösség nyitásán is sokat fáradoznak! Aki már régóta kokettál a tangó gondolatával, ne hezitáljon tovább, inkább menjen el egy órájukra.

  Report Link to the evaluation
 • Hornyák Vivien posted by Hornyák Vivien Monday, 09 January 2017 16:44

  Nagyon szeretem Judit és Lucas óráit, de Juditot és Lucast, mint embert legalább annyira. Türelmesek, lelkesek, csupaszív tanárok, akik remek humorérzékükkel és barátságos, de mégis professzionális jelenlétükkel egyedülálló élménnyé tesznek minden alkalmat amin részt veszek (magyarul, de igény esetén angolul és spanyolul is, ha valaki teljesen autentikus élményre vágyik). Csak ajánlani tudom őket, aki egyszer kipróbálja az órájukat úgysem akar majd máshova menni.

  Report Link to the evaluation
 • Rita posted by Rita Sunday, 08 January 2017 23:08

  Több táncot és több tanárt is kipróbáltam. A tango volt az a tánc ahol elkezdtem érezni, hogy többre vágyom, mint egyszerü hobby. Egy életstílus, egy közösség, tanulás, a flow megtalálása, és meg sorolhatnám. Hosszas kalandozás után eljutottam Judithoz és Lucashoz, ahol végre nem érzem azt, hogy valmi hiányzik. Több tanártól tanultam, de itt, Budapesten nem találtam még egy olyan párost, akik ilyen profizmussal, szenvedéllyel, szeretettel adják át a tudásukat amit hosszú évek kemény munkájával szereztek meg. Igazán autentikus mesterek, akik minden órán egy szelet Argentínát hoznak el. Azt hiszem nincs itthon olyan tanár rajtuk kívül, akik ilyen mélységig ismerik es tudják átadni ezt a kivételes miliöt. Ha valaki jó közösségben szeretne fantasztikus táncosoktól tanulni valódi Argentín tangót, csak ide jöjjön. Szeretettel várunk mindenkit :)

  Report Link to the evaluation
 • Gnyálin Attila posted by Gnyálin Attila Wednesday, 04 January 2017 18:17

  A legjobb tanárok akiket ismerek. Nem csak jó tánctanárok de nagyon jó emberek is és közösséget is építenek. Közös programok stb.

  Csak ajánlani tudom őket!

  Report Link to the evaluation
 • Kutics Marianna posted by Kutics Marianna Wednesday, 04 January 2017 13:36

  Kedvesek, türelmesek és segítőkészek. Vidámak az órák. Jó tőlük tanulni.
  Szeretem őket és az óráikat.

  Report Link to the evaluation
 • Rábenspek Martin posted by Rábenspek Martin Wednesday, 04 January 2017 11:44

  Nagyon jól tanítanak és segítő készek ha valami nem megy valakinek.

  Report Link to the evaluation
 • Libby L Ibolya posted by Libby L Ibolya Wednesday, 04 January 2017 09:33

  Szerethető, kiváló tanárok.

  Report Link to the evaluation

Enter a new detailed evaluation

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?