Milus Alida társastánc tánctanár

Milus Alida

Négyéves korom óta táncolok, ezért a mozgás, a zene és a társasági élet már régóta szerves része az életemnek. A tánc egy életforma. Mindegy, hogy hobbiként vagy versenysportként tekint rá az ember. A tánc olyan magabiztosságot, testtudatot, ritmusérzéket és nyitottságot ad, ami a hétköznapokban is meglátszik – és állítom, segít. Szeretném, hogy mindazok, akik hisznek ebben – de azok is, akik eddig még nem hittek :) – megtapasztalják ezt.
Pályafutásomat a győri Ritmic Team tagjaként kezdtem, ahol megismerkedtem a jazzbalett,a show tánc és a disco alapjaival. Öt évvel később műfajt váltottam. Az El Paso SE művészeti iskolájában kezdtem a társastáncot. Itt a klasszikus standard és latin táncok mellett többféle táncstílust is kipróbálhattam (salsa, bachata, blues, disco fox stb.). Végül a versenytánc irányában köteleztem el magam. Első komolyabb táncpartneremmel szabadidős táncversenyeken indultunk, amiken szép eredményeket értünk el. 2010 -től az El Paso SE leigazolt versenyzője lettem és kezdtem el versenyezni hivatalosan kezdő (D) osztályban. 2011-ben és 2012-ben is volt szerencsém a Táncművészeti Főiskola nyári kurzusán tanulni, ami rendkívül nagy hatással volt a fejlődésemre. 2012 -ben partnert és egyesületet is cseréltem. Egy évig voltam a győri Platina TSE tagja, majd jelenlegi klubomhoz, a budapesti DanceStation TSE-hez igazoltam. Jelenlegi táncpartneremmel 2014 novembere óta táncolunk együtt. Felnőtt korosztályos tíztáncos párt alkotunk. Standard kategóriában B, latin kategóriában A osztályban versenyzünk. Közös munkánk sikerességét több remek eredmény is igazolja.

Eddig elért legjobb eredményeink

 • Nyugat-Magyarország Területi Bajnokság, B Latin, 1. hely
 • Nyugat-Magyarország Területi Bajnokság, C Standard, 1. hely
 • Országos Bajnokság, B Latin, 5. hely
 • Kelet-Ausztria Nyílt Területi Bajnokság, B Tíztánc, 1. hely.
 • 2017-ben a Budapesti Sportszövetségek Uniója által szervezett sportedző-képzés keretei között sikereses vizsgát tettem, így emelt szintű szakképesítést igazoló bizonyítványt szereztem táncsport szakágban

 

Tánctanár értékelése

Hangulat: 91.81% - 15 votes
Tudásátadás: 90.7% - 13 votes
Segítőkészség: 91.62% - 13 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

Additional Info

 • Tánciskola: Táncláz
 • Városok: Budapest

1 detailed evaluation

 • Májai Kinga posted by Májai Kinga Friday, 09 August 2019 10:11

  Nagyon kedves, mindig vidám és segítőkész. Türelmes és rugalmas! :)
  Nagyon szép koreográfiát tanított nekünk, öröm volt az órára járni. :)

  Report Link to the evaluation

Enter a new detailed evaluation

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?