Sramli Krisztina west coast swing és társastánc tánctanár

A ritmus világával 9 évesen ismerkedtem meg. Diákéveim alatt többféle táncstílust is kipróbáltam. Ezek közül a társastánc mellett maradtam.2009 tavaszán ismerkedtem meg a West Coast Swinggel, amelynek sokszínűsége, lágysága, technikája, vidámsága, játékossága megfogott.> 2012-ben szereztem meg társastánc-oktató végzettségemet a Testnevelési Egyetemen. A West Coast Swing mellett társastáncot tanítok, és esküvői nyitótáncra készítem fel a leendő házasulandókat. Tánc közben számomra együtt jelentkezik „a test érzékisége, a lélek érzelmessége és a szellem értelme”. „Érezni és érteni – ez a tánc titka.

Helyszínek: Belvárosi Tánciskola, The Shift, Color Fitness

Tánctanár értékelése

Hangulat: 93.16% - 19 votes
Tudásátadás: 93.5% - 52 votes
Segítőkészség: 94.73% - 19 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

Additional Info

 • Tánciskola: Belvárosi Tánciskola
 • Telefon (lány): +36-20-530-2266
 • E-mail cím (lány):
 • Városok: Budapest

3 detailed evaluations

 • Sebestyén Máté posted by Sebestyén Máté Sunday, 14 January 2018 01:57

  Ajanlom mindenkinek Krisztit! Nagyon segìtőkész és odafigyel a tanítványaira! Aki most kezdené a táncot az a legmegfelelőbb tanárt választja! Bátran ajánlom! :)

  Report Link to the evaluation
 • K. Árpi posted by K. Árpi Monday, 05 September 2016 13:09

  Nagyon szeretek Krisztihez járni, csak ajánlani tudom az óráit. Nagyon aranyos, türelmes, odafigyel a tanítványokra. Az órák hangulata pedig nagyon jó.

  Report Link to the evaluation
 • Taba Szabolcs posted by Taba Szabolcs Sunday, 28 February 2016 12:36

  Krisztit mindenképpen ajánlanám, bárkinek, mert informatív, jól és alaposan magyaráz, ha kell többször is elmondja, mit hogyan kell csinálni. Kedvességével, szeretetével és a tánc iránti odaadásával pedig nagyon inspiráló. Ezért szeretek hozzá járni.

  Report Link to the evaluation

Enter a new detailed evaluation

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?