Szabó Bence jazztánc tánctanár

10 évesen ismerkedtem meg a tánccal szülővárosomban, Tapolcán, majd 8 évvel később Budapesten a Piccoló Színházban kezdtem táncosként dolgozni és fejlődni. Rengeteg tanártól tanultam jazztáncot, moderntáncot, klasszikus balettet és társastáncot, itthon és külföldön egyaránt, táncoktatói képesítést szereztem a Testnevelési Egyetem Felnőttképző intézetében, 2013-ben pedig a Magyar Táncművészeti Főiskolán szereztem diplomát. Szabadúszó táncosként dolgoztam a Vörösmarty Színházban, a klagenfurti Wörthi-tavi Nyári Játékokon, majd a Győri Nemzeti Színház szólótáncosaként léptem fel.
Néhány évet a Vígszínházban töltöttem tánckari tagként, majd hónapokon át Franciaországban, Svájcban és Belgiumban turnéztam. A budapesti Operettszínház Musical Együttesének is voltam tagja, jelenleg a Magyar Állami Operaház táncművészeként dolgozom.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 86.6% - 23 votes
Tudásátadás: 94.52% - 31 votes
Segítőkészség: 89.5% - 20 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

Additional Info

1 detailed evaluation

  • Szenteszky Zsolt Dániel posted by Szenteszky Zsolt Dániel Monday, 22 August 2016 17:48

    Bence csoportos és magánóráit is mindenkinek csak ajánlani tudom. A csoportos órákon bátorítja a kezdőket, és odafigyel, hogy a haladóbbak se unatkozzanak, míg a magánóráin minden apró hibát észrevesz, javít, gyakorlatot, "házi feladatot" is ad, ha hosszabb távú folyamat kell a tartás, hajlékonyság stb. javításához.

    Report Link to the evaluation

Enter a new detailed evaluation

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?