Zsolt Kristóf társastánc, salsa tánctanár

Kristóf társastánc oktató és táncsport edző. Társastánc és kubai salsa csoportjai mellett foglalkozik esküvői táncok betanításával, szalagavató tánctanítással, alkalmi tánctanítással és táncfellépésekkel. Jelenleg is aktív versenyző, folyamatosan képzi magát, mint táncos és, mint tanár.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 80% - 2 votes
Tudásátadás: 87.94% - 10 votes
Segítőkészség: 80% - 2 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

Additional Info

 • Tánciskola: Hanami Dance Tánciskola
 • Telefon (fiú): +36-20-581-2597
 • E-mail cím (fiú):
 • Városok: Külföld

11 detailed evaluations

 • Alexander posted by Alexander Tuesday, 26 August 2014 12:58

  Wow, that's what I was searching for, what a information! existing here
  at this weblog, thanks admin of this website.

  Report Link to the evaluation
 • Noémi és István posted by Noémi és István Thursday, 21 August 2014 18:48

  Ha tuti tánctanárt keresel, akkor Kristóf a Te embered! Türelmes, odafigyel a párok igényeire és képességüknek megfelelően állítja össze a lépéseket! Nagyon köszönjük a segítségét, mivel a legnagyobb elismerést, a vendégek tapsviharát kaptuk az ő közreműködésével! Annyira belejöttünk a tánctanulásba, hogy mindenképpen folytatni szeretnénk. Kristóf ezért készülj, mert ősszel újra találkozunk! Noémi és István

  Report Link to the evaluation
 • Szántó Csilla posted by Szántó Csilla Friday, 08 August 2014 19:46

  Kristóf pontosan kezd, jól lehet a táncokkal haladni. Minden órán van ismétlés és újdonság is.
  Úgy tanít, hogy mindenki a saját ritmusában el tudja sajátítani a táncot és megszeresse azt.

  Report Link to the evaluation
 • Budavári-Szabó Sára posted by Budavári-Szabó Sára Friday, 08 August 2014 11:25

  Kristóffal az esküvői táncunkat volt szerencsénk betanulni. Nagyon profi tanár, kihozza az emberből a legtöbbet, tudja mivel lehet egy táncot izgalmassá, széppé és vidámmá tenni. Az órákon nagyon jó volt a hangulat, viccelődéssel, nevetéssel teltek, miközben a munka nem állt meg!
  Nyitottságával, és ötleteivel sikerült egy olyan táncot betanulnunk, ami levette a lábáról a vendégsereget! Aki nála tanul biztos, hogy a legjobb tudást kapja!

  Report Link to the evaluation
 • Trásy László posted by Trásy László Thursday, 07 August 2014 09:24

  Kedvelem Kristóf óráit. Mindig vidám, sokat dicsér. Didaktikus, jól felépített óráiban rendszeres az ismétlés, amire nagy szükségem van. Tere van a szabad táncnak, egyedi próbálkozásnak, amit figyelemmel tanácsokkal kísér.
  Ha szeretsz táncolni, de nem nagyon tudsz látogasd Kristóf óráit, nem bánod meg!

  Report Link to the evaluation
 • Haraszti Máté posted by Haraszti Máté Thursday, 31 July 2014 18:29

  Remek táncos, aki tanítani is tud. Kiváló pedagógiai érzékkel, humorral és nyitottsággal segít az olyan teljesen kezdőkön is, mint én vagyok pedig olyan falábam van, hogy asztalosok veszekednek érte. Esküvői táncot tanulunk tőle egyébként. Mindenkinek szívből ajánlom.

  Korrekt, pontos és felkészült. Nem mintha reklámozni szeretném, pedig de. :)

  Report Link to the evaluation
 • Lónyai Dóra posted by Lónyai Dóra Wednesday, 30 July 2014 11:32

  Társastánc tanfolyamra kezdtünk hozzá járni, aztán őt kértük fel az esküvői táncok betanítására is. Nagyon jó tanár, rugalmasan alakította a koreográfiát az igényeinkhez és a szintünkhöz. Vidám hangulatban teltek az órák, az esküvőn pedig mindenki dicsérte a táncunkat, úgyhogy csak ajánlani tudom :)

  Report Link to the evaluation
 • Csatai Döme posted by Csatai Döme Tuesday, 29 July 2014 21:37

  Yaaah! Király, jófej, laza srác! Jó tőle tanulni. Persze a komoly tanárt vágyóknak is tudom ajánlani :D

  Report Link to the evaluation
 • Katona Zsolt posted by Katona Zsolt Tuesday, 29 July 2014 20:52

  Kristóf esküvői táncot tanított nekünk, hármat is. Abszolút világos volt számára, hogy mi az elképzelésünk, rugalmasan alakította a koreográfiát a tudásunk szerint, segített a zene kiválasztásában és megvágásában. Az eredmény olyan jó lett, hogy a mai napig szívesen nézzük újra az erről készült videót, vissza is tapsolták az egyik táncunkat. Ajánlom őt, mert kedves és intelligens, jól ráérzett arra, hogy hogyan magyarázza el, hogy mit és miért nem úgy csinálunk, ahogy kellene, érthetően magyarázta el azokat a kulcsszempontokat, amikre ha odafigyeltünk, az egész produkció nagyságrendekkel jobb lett. Ez - minthogy egyébként laikusok vagyunk - különösen sokat segített, hogy magabiztosan lépjünk fel többször is 100+ ember előtt az esküvő estéjén.

  Report Link to the evaluation
 • Gangl Ágnes posted by Gangl Ágnes Tuesday, 29 July 2014 09:52

  Kristóffal nagyon jó együttműködni, érthetően magyaráz, odafigyel, hogy mindenki a maga épp aktuális szintjén megtanulja a lépéseket. A legnehezebb koreográfiát is betanítja, ha kell, miközben kellemesen is szórakozik az ember. Jó a humora, profi minden mozdulata és könnyen megtalálja a hangot bárkivel. Nagyon szerettem tőle tanulni és ajánlom bárkinek, aki akár folyamatosan, akár egy-egy alkalomra szeretne táncot tanulni.

  Report Link to the evaluation
 • Szántó Judit posted by Szántó Judit Monday, 28 July 2014 16:50

  Kristóf profi táncos és profi tanár, órái mindig kellemes, vidám hangulatban telnek, a pozitív ösztönzés nagy mestere. Ajánlom mindenkinek, akár latin, akár standard táncot szeretne tanulni.

  Report Link to the evaluation

Enter a new detailed evaluation

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?