Az összes kezdő boogie-woogie (bugi) tanfolyam (Budapest)

Boogie különbségek
Óradíjak, bérletek
Jelentkezés a tanfolyamokra
Fontos

Milyen különbségek vannak a boogie-woogie tanfolyamok között?

Ha valóban boogie-t szeretnél tanulni, nagyon résen kell hogy légy! Boogie címszó alatt ugyanis sokszor rocky and roll-t vagy azt is tanítanak! Legyen gyanús, ha ugyanarra az időpontra van egy rocky tanfolyam is, illetve ha eleve "boogie-woogie (rock and roll)" a tanfolyam neve.

Boogie-woogie táncórák ára, bérlet típusok

Fontos odafigyelni, hogy a feltüntetett bérlet ár hány perces órákra vonatkozik (vannak 60, 80 illetve 90 perces órák is), illetve hány alkalmas bérletet kínál a tánciskola, ezt mindig feltüntetjük a tanfolyam leírásában. Van olyan bérlet, ami az adott hónapra szól (mindegy, hogy mikor váltottad meg), illetve vannak a 4-8-10 alkalmas bérletek is. Ez utóbbiak általában 4-8-10 egymást követő boogie órára szólnak, tehát kihagyni legfeljebb 1-1 órát lehet veszteség nélkül.

Jelentkezés egy kezdő boogie-woogie tanfolyamra

A tanfolyam alján található jelentkezés gombra kattintva, regisztráció nélkül lehet előjelentkezni a táncórákra. Néhány személyes adat megadása után már biztosíthatod is a helyed a tanfolyamon, erről e-mailben kapsz visszaigazolást. Fizetni csak a helyszínen kell, az első óra előtt. A boogie-woogie tanfolyamokra minden korosztály jelentkezhet, és jellemzően pár nélkül is lehet menni, az órán biztosan találsz táncpartnert.

Fontos információ a lenti tanfolyamlistához

Ugyanazt a tanfolyamot akár 3-szor is megtalálod a lenti listában, a kurzus első három órájának időpontjával. Ennek oka, hogy a legtöbb tanfolyamhoz az első 3 táncórán probléma nélkül be lehet csatlakozni, akár táncos előképzettség nélkül is. Ilyenkor arra az időpontra jelentkezz, ahová elsőként el tudsz menni.

Ha könnyen áttekinthető naptárnézetben szeretnéd látni az összes kezdő boogie tanfolyamot, kattints IDE!

Ugrás a tanfolyamlistára!

Boogie-woogie kezdő tánctanfolyamok Budapesten

Táncstílusok 20 Szervezők 183 Város 2 Térkép

Boogie-woogie ONLINE intenzív kezdő hétvégi tánctanfolyam (Pósz Márton és Pósz Dorka) - Boogie-woogie ONLINE beginner intensive course

Boogie-woogie Pósz Márton és Pósz Dorka 7500 Ft
Foglalva: 0 | Free Seats: 30

Teljesen kezdő boogie-woogie online intenzív hétvégi tánctanfolyam indul Pósz Mártonnal és Pósz Dorkával. (A linkre kattintva megnézheted a tanár értékelését)

Most egy hétvége alatt elsajátíthatod a boogie alapjait, előzetes tánctudás nem szükséges. Ez egy online, interaktív kurzus, amin otthonról vehetsz részt egy okostelefon/tablet vagy számítógép segítségével.Ne aggódj a technikai részletek miatt, mert részletes útmutatót adunk a csatlakozáshoz és lesz egy technikai alkalom is, ahol mindent kipróbálunk, hogy mindenkinél működjön. Az óra során te is látsz minket élőben, és mi is látunk téged. Így tudunk javítani, segíteni, te pedig tudsz előben kérdezni, ha valami nem egyértelmű, vagy elakadtál.Sőt, a vírushelyzet elmúltával lesz egy ingyenes budapesti alkalom, ha szeretnél velünk személyesen is találkozni, és ott minden apróságot a helyére teszünk.

Mivel intenzív tanfolyamról van szó, pörgősen fogunk haladni, ami kiváló alkalom azoknak, akik már gyakorlottak valamilyen táncban, és most szívesen kipróbálnák a boogie-t. Ha jól haladunk, átvesszük az összes kezdő figurát: https://www.youtube.com/watch?v=fDXhLl1ZxJI

Időbeosztás: 2020.07.04-05.
Szombat-Vasárnap: 10:00-13:00 

Az előjelentkezés kötelező  Az előjelentkezéshez kérlek kattints a Jelentkezés gombra!

A bérlet a fenti két napra érvényes.


In English

A beginner intensive online, interactive boogie-woogie dance course starts with Pósz Márton and Pósz Dorka(To get more information about the dance teachers, please click on the link)

Now you can learn the basics of boogie in one weekend, no prior dance knowledge is required. This is an online, interactive course that you can take from home using a smartphone / tablet or a computer. Don’t worry about the technical details as we will provide detailed instructions for joining and there will also be a technical pre-lesson where we try everything out to make sure it works for everyone. During the class, you see us live, and we see you too. This way we can correct you, help you, and you can ask if something is unclear or you are stuck.

As it is an intensive course, be prepared for a high pace of learning new movements and steps. It's a ideal occasion for those who have already mastered in another dance, and want to try out something new. In an ideal case we will learn the following figures: https://www.youtube.com/watch?v=fDXhLl1ZxJI

We speak English, and the most important instructions are repeated in English as well.

Time schedule: 04-05.07.2020.
Saturday-Sunday: 10:00-13:00 

Book this course online, we will take care of everything else! No registration is needed, book it easily by clicking on the Book now  button. The paymant information we will send you after the registration via e-mail.

This pass is valid for this weekend only (2x3 hours)

Város
Budapest
English friendly?
English summary during the class.
szombat, 2020 július 04. eddig: vasárnap, 2020 július 05. 10:00 - 13:00

Nem találtál megfelelő boogie tanfolyamot, de nem szeretnél lemaradni a következő kezdő kurzusról?

Add meg az elérhetőséged, és azonnal értesítünk, amint egy új boogie-woogie kezdő tanfolyam indul.