Az összes flamenco tanfolyam (Budapest)

Flamenco különbségek
Óradíjak, bérletek
Jelentkezés egy tanfolyamra
Fontos

Milyen különbségek vannak a flamenco tanfolyamok között?

A flamenco egyszerre nőies és dinamikus tánc. A tanfolyamokon először el kell sajátítani a flamenco alapjait, azaz a ritmust, a kopogást, a kézmozdulatokat (ez minden tanfolyamnál egyforma), majd jöhetnek a lépéskombinációk és a koreográfia. A sok flamenco tanfolyam ill. tanár közül érdemes a tánctanár értékelése alapján választani.

Flamenco táncórák ára, bérlet típusok

Fontos odafigyelni, hogy a feltüntetett bérlet ár hány perces órákra vonatkozik (vannak 60 illetve 90 perces órák is), illetve hány alkalmas bérletet kínál a tánciskola, ezt mindig feltüntetjük a tanfolyam leírásában. Van olyan bérlet, ami az adott hónapra szól (mindegy, hogy mikor váltottad meg), illetve vannak a 4-8-10 alkalmas bérletek is. Ez utóbbiak általában 4-9-12 egymást követő flamenco órára szólnak, tehát kihagyni legfeljebb 1-2 órát lehet veszteség nélkül.

Jelentkezés egy kezdő flamenco tanfolyamra

A tanfolyam alján található jelentkezés gombra kattintva, regisztráció nélkül lehet előjelentkezni a táncórákra. Néhány személyes adat megadása után már biztosíthatod is a helyed a tanfolyamon, erről e-mailben kapsz visszaigazolást. Fizetni csak a helyszínen kell, az első óra előtt. A flamenco tanfolyamokra minden korosztály jelentkezhet.

Fontos információ a lenti tanfolyamlistához

Ugyanazt a tanfolyamot akár 3-szor is megtalálod a lenti listában, a kurzus első három órájának időpontjával. Ennek oka, hogy a legtöbb tanfolyamhoz az első 3 táncórán probléma nélkül be lehet csatlakozni, akár táncos előképzettség nélkül is. Ilyenkor arra az időpontra jelentkezz, ahová elsőként el tudsz menni.

Ha könnyen áttekinthető naptárnézetben szeretnéd látni az összes kezdő flamenco tanfolyamot, kattints IDE!

Ugrás a tanfolyamlistára!

Flamenco kezdő tánctanfolyamok Budapesten

Táncstílusok 20 Szervezők 181 Város 2 Térkép

Flamenco minikurzus kezdő tanfolyam (Bajnay Beáta) - Flamenco mini beginner course

Flamenco Bajnay Beáta 5000 Ft
Foglalva: 0 | Free Seats: Unlimited

Teljesen kezdő mini flamenco tanfolyam Bajnay Beátával. (Kattints a nevére, és tudd meg, hogyan vélekednek róla a tanítványai)

Javasolt teljesen kezdőknek és újra kezdőknek is.
A kurzus (2×70 percből áll, kis szünettel) első felében a bemelegítés után, belekóstolunk a flamenco tánc alapjaiba a kar-és lábgyakorlatok segítségével. Ismerkedünk a testünk, ezen belül is a végtagjaink harmonikus mozgatásával, irányaival a rávezető koordinációs- és egyensúlyi gyakorlatsorokkal.
Játékosan ismerkedünk a ritmussal. “Hol az 1?” Mi az a “compás”?
A második 70 percben rövid mozgás sort állítunk össze és gyakoroljuk azt. A táncóra végét levezető nyújtó gyakorlatokkal fejezzük be.

Időpont: 2020.02.15. 10:00-12:30 (2x70 perc)

Biztosítsd a helyed most, és kattints a Jelentkezés gombra!

A bérlet erre a napra, 2*70 percre érvényes.

---------- ENGLISH ---------

New beginner mini flamenco course starts with Bajnay Beátával. (Please, click on the name to get further info, and view her evaluation)

We start with a small warming up, after we get some introduction into the baseic arm and leg movements in flamenco. We learn to move all the limbs in a harmonic way, and play with the balance and coordination. At the end we create a small coreography to reherse what we 've learnt.

Schedule: 2020.02.15. 10:00-12:30 (2x70 minutes)

Book it easy by clicking on the Book now button! No registration needed, you can pay it onsite, just before the class starts.

The pass is valid for this one day only (2x70 minutes)

Város
Budapest
English friendly?
You can ask the instructor in English.
szombat, 2020 február 15. - 10:00 eddig: 12:30

Nem találtál megfelelő flamenco tanfolyamot, de nem szeretnél lemaradni a következő kezdő kurzusról?

Add meg az elérhetőséged, és azonnal értesítünk, amint egy új flamenco kezdő tanfolyam indul.