Az összes flamenco tanfolyam (Budapest)

Flamenco különbségek
Óradíjak, bérletek
Jelentkezés egy tanfolyamra
Fontos

Milyen különbségek vannak a flamenco tanfolyamok között?

A flamenco egyszerre nőies és dinamikus tánc. A tanfolyamokon először el kell sajátítani a flamenco alapjait, azaz a ritmust, a kopogást, a kézmozdulatokat (ez minden tanfolyamnál egyforma), majd jöhetnek a lépéskombinációk és a koreográfia. A sok flamenco tanfolyam ill. tanár közül érdemes a tánctanár értékelése alapján választani.

Flamenco táncórák ára, bérlet típusok

Fontos odafigyelni, hogy a feltüntetett bérlet ár hány perces órákra vonatkozik (vannak 60 illetve 90 perces órák is), illetve hány alkalmas bérletet kínál a tánciskola, ezt mindig feltüntetjük a tanfolyam leírásában. Van olyan bérlet, ami az adott hónapra szól (mindegy, hogy mikor váltottad meg), illetve vannak a 4-8-10 alkalmas bérletek is. Ez utóbbiak általában 4-9-12 egymást követő flamenco órára szólnak, tehát kihagyni legfeljebb 1-2 órát lehet veszteség nélkül.

Jelentkezés egy kezdő flamenco tanfolyamra

A tanfolyam alján található jelentkezés gombra kattintva, regisztráció nélkül lehet előjelentkezni a táncórákra. Néhány személyes adat megadása után már biztosíthatod is a helyed a tanfolyamon, erről e-mailben kapsz visszaigazolást. Fizetni csak a helyszínen kell, az első óra előtt. A flamenco tanfolyamokra minden korosztály jelentkezhet.

Fontos információ a lenti tanfolyamlistához

Ugyanazt a tanfolyamot akár 3-szor is megtalálod a lenti listában, a kurzus első három órájának időpontjával. Ennek oka, hogy a legtöbb tanfolyamhoz az első 3 táncórán probléma nélkül be lehet csatlakozni, akár táncos előképzettség nélkül is. Ilyenkor arra az időpontra jelentkezz, ahová elsőként el tudsz menni.

Ha könnyen áttekinthető naptárnézetben szeretnéd látni az összes kezdő flamenco tanfolyamot, kattints IDE!

Ugrás a tanfolyamlistára!

Flamenco kezdő tánctanfolyamok Budapesten

Táncstílusok 19 Keresés Szervezők 152 Térkép

Flamenco kezdő tanfolyam (Böröcz Petra) - flamenco beginner class

Flamenco Böröcz Petra 7500 Ft
Foglalva: 0 | Free Seats: Unlimited

Teljesen kezdő flamenco tanfolyam Böröcz Petrával. (Kattints a nevére, és tudd meg, hogyan vélekednek róla a tanítványai)

A flamenco tánc technikai alapjai (kar- és kézmozdulatok, kopogás, testkoordináció) mellett a rumba flamenco stílussal foglalkozunk. Megismerkedünk a ritmussal, néhány alaplépéssel és az alapvető struktúrával. Tanulunk koreográfiát is, de a cél az, hogy nyárra improvizatíve táncolva is élvezhessünk együtt egy rumba fiestát. A tananyag nagyrészt a Curso Flamenco Raíces, illetve Keck Mária, Madridban élő flamenco művész módszertanán alapul.
A tervek szerint havi rendszerességgel lesznek élőzenés órák!!
Az óra kétnyelvű, magyar, valamint angol/spanyol (igény szerint).

Biztosítsd a helyed most, és kattints a Jelentkezés gombra!

A bérlet az adott hónapra érvényes, hóközi becsatlakozáskor arányos díj fizetendő.
(4 hetes hónapokban 6000 Ft, 5 hetes hónapokban 7500)


In English

A beginner flamenco dance course starts with Böröcz Petra(To get more information about the dance teachers, please click on the link)

The classes are bilingual, english and hungarian.
We focuse on the technical bases of the flamenco dance, like the footwork, the movement of the arms and hands, the coordination of the body. We get to know the flamenco stile rumba gitana by learning coreography, basic steps, the rhythm and the technique of improvisation to this really entertaining music.

It is NOT needed any knowlidge of flamenco or dance!

Book this course online, we will take care of everything else! No registration is needed, book it easily by clicking on the Book nowbutton. You can pay for the course on the spot.

The pass is valid for the defined month (for example January). If you're unsure whether the course will fit you, just book it and attend the first dance lesson with a single ticket. In case you're satisfied, you can buy the season ticket after the first lesson.

 

kedd, 2018 január 16. - 17:30 eddig: 18:30

Nem találtál megfelelő flamenco tanfolyamot, de nem szeretnél lemaradni a következő kezdő kurzusról?

Add meg az elérhetőséged, és azonnal értesítünk, amint egy új flamenco kezdő tanfolyam indul.