Az összes kezdő gyermek és ifjúsági tánctanfolyam (Budapest)

Gyermek tánctanfolyam különbségek
Óradíjak, bérletek
Jelentkezés a tanfolyamokra
Fontos

Milyen különbségek vannak a kezdő gyermek és ifjúsági tánctanfolyamok között?

Ez egy elég tág kategória, magába foglalja minden táncstílusnak a gyermekekre szabott verzióját. Egészen mást tanulnak a gyerekek egy balett, egy salsa ill. egy hip-hop órán. Érdemes többféle kurzust is kipróbálni, hogy megtudjuk, melyik passzol leginkább a gyermek egyéniségéhez, mozgáskultúrájához. A gyerek tánctanfolyamok között nyilvánvalóan korosztálybeli különbségek is vannak (az ajánlott korcsoportot mindig feltüntetjük a tanfolyam leírásában): az egészen kicsiknek való manótornától az ovisoknak, kisiskolásoknak szóló balett tanfolyamon keresztül a tiniknek való jazztánc tanfolyamokig itt minden megtalálható.

Gyermek táncórák ára, bérlet típusok

Fontos odafigyelni, hogy a feltüntetett bérlet ár hány perces órákra vonatkozik (vannak 45 illetve 60 perces órák is), illetve hány alkalmas bérletet kínál a tánciskola, ezt mindig feltüntetjük a tanfolyam leírásában. Van olyan bérlet, ami az adott hónapra szól (mindegy, hogy mikor váltottad meg), illetve vannak a 4-8-10 alkalmas bérletek is. Ez utóbbiak általában 4-9-12 egymást követő gyermek táncórára szólnak, tehát kihagyni legfeljebb 1-2 órát lehet veszteség nélkül.

Jelentkezés egy kezdő gyermek tánctanfolyamra

A tanfolyam alján található jelentkezés gombra kattintva, regisztráció nélkül lehet előjelentkezni a táncórákra. Néhány személyes adat megadása után már biztosíthatod is gyermeked helyét a tanfolyamon, erről e-mailben kapsz visszaigazolást. Fizetni csak a helyszínen kell, az első óra előtt. 

Fontos információ a lenti tanfolyamlistához

Ugyanazt a tanfolyamot akár 3-szor is megtalálod a lenti listában, a kurzus első három órájának időpontjával. Ennek oka, hogy a legtöbb tanfolyamhoz az első 3 táncórán probléma nélkül be lehet csatlakozni, akár táncos előképzettség nélkül is. Ilyenkor arra az időpontra jelentkezz, ahová gyermeked elsőként el tud menni.

Ha könnyen áttekinthető naptárnézetben szeretnéd látni az összes kezdő balett tanfolyamot, kattints IDE!

Ugrás a tanfolyamlistára!

Gyermek-Ifjúsági tánctanfolyamok Budapesten és főbb vidéki városokban