Az összes kezdő hastánc tanfolyam (Budapest)

Hastánc különbségek
Óradíjak, bérletek
Jelentkezés tanfolyamra
Fontos

Milyen különbségek vannak a hastánc tanfolyamok között?

A hastánc - vagy más nevén orientális tánc - egy a nőiességet kifejezetten előtérbe helyező egyéni tánc, ahol az alapok (izoláció, csípőmozgás, rázás, kézmozdulatok) elsajátítása után koreográfiákat tanulhatnak a tanfolyamon résztvevők. Mivel a tanfolyam felépítése jellemzően mindenhol ugyanolyan, érdemes a tanfolyamot illetve a tánctanárt a tanulók értékelése alapján kiválasztani.

Hastánc táncórák ára, bérlet típusok

Fontos odafigyelni, hogy a feltüntetett bérlet ár hány perces órákra vonatkozik (vannak 60 illetve 90 perces órák is), illetve hány alkalmas bérletet kínál a tánciskola, ezt mindig feltüntetjük a tanfolyam leírásában. Van olyan bérlet, ami az adott hónapra szól (mindegy, hogy mikor váltottad meg), illetve vannak a 4-8-10 alkalmas bérletek is. Ez utóbbiak általában 4-9-12 egymást követő hastánc órára szólnak, tehát kihagyni legfeljebb 1-2 órát lehet veszteség nélkül.

Jelentkezés egy kezdő hastánc tanfolyamra

A tanfolyam alján található jelentkezés gombra kattintva, regisztráció nélkül lehet előjelentkezni a táncórákra. Néhány személyes adat megadása után már biztosíthatod is a helyed a tanfolyamon, erről e-mailben kapsz visszaigazolást. Fizetni csak a helyszínen kell, az első óra előtt. A hastánc tanfolyamokra minden korosztály (és minden testalkatú nő!) jelentkezhet.

Fontos információ a lenti tanfolyamlistához

Ugyanazt a tanfolyamot akár 3-szor is megtalálod a lenti listában, a kurzus első három órájának időpontjával. Ennek oka, hogy a legtöbb tanfolyamhoz az első 3 táncórán probléma nélkül be lehet csatlakozni, akár táncos előképzettség nélkül is. Ilyenkor arra az időpontra jelentkezz, ahová elsőként el tudsz menni.

Ha könnyen áttekinthető naptárnézetben szeretnéd látni az összes kezdő hastánc tanfolyamot, kattints IDE!

Ugrás a tanfolyamlistára!

Hastánc kezdő tánctanfolyamok Budapesten

Nem találtál megfelelő hastánc tanfolyamot, de nem szeretnél lemaradni a következő kezdő kurzusról?

Add meg az elérhetőséged, és azonnal értesítünk, amint egy új hastánc (orientális tánc) kezdő tanfolyam indul.