Az összes kezdő különleges stílusú tánctanfolyam (Budapest)

Mely táncok tartoznak ebbe a kategóriába
Óradíjak, bérletek
Jelentkezés egy tanfolyamra
Fontos

Mely tánctílusokat sorolunk ide?

Van néhány olyan táncstílus, mely még nem terjedt el széles körben Magyarországon. Jelen pillanatban ide soroljuk a brazil szambát, a brazil zoukot és a tahiti táncot.

Különleges stílusok táncórák ára, bérlet típusok

Fontos odafigyelni, hogy a feltüntetett bérlet ár hány perces órákra vonatkozik (vannak 60 illetve 90 perces órák is), illetve hány alkalmas bérletet kínál a tánciskola, ezt mindig feltüntetjük a tanfolyam leírásában. Van olyan bérlet, ami az adott hónapra szól (mindegy, hogy mikor váltottad meg), illetve vannak a 4-8-10 alkalmas bérletek is. Ez utóbbiak általában 4-9-12 egymást követő órára szólnak, tehát kihagyni legfeljebb 1-2 órát lehet veszteség nélkül. A különleges stílusok olykor kuriózumnak számítanak, így 20-30%-kal magasabb óradíjjal is számolhatunk.

Jelentkezés egy kezdő tanfolyamra

A tanfolyam alján található jelentkezés gombra kattintva, regisztráció nélkül lehet előjelentkezni a táncórákra. Néhány személyes adat megadása után már biztosíthatod is a helyed a tanfolyamon, erről e-mailben kapsz visszaigazolást. Fizetni csak a helyszínen kell, az első óra előtt. Ezekre a tanfolyamokra minden korosztály jelentkezhet.

Fontos információ a lenti tanfolyamlistához

Ugyanazt a tanfolyamot akár 3-szor is megtalálod a lenti listában, a kurzus első három órájának időpontjával. Ennek oka, hogy a legtöbb tanfolyamhoz az első 3 táncórán probléma nélkül be lehet csatlakozni, akár táncos előképzettség nélkül is. Ilyenkor arra az időpontra jelentkezz, ahová elsőként el tudsz menni.

Ha könnyen áttekinthető naptárnézetben szeretnéd látni az összes kezdő különleges stílusú tanfolyamot, kattints IDE!

Ugrás a tanfolyamlistára!

Különleges stílusok kezdő tánctanfolyamai Budapesten

Nem találtál megfelelő különleges stílusú tanfolyamot, de nem szeretnél lemaradni a következő kezdő kurzusról?

Add meg az elérhetőséged, és azonnal értesítünk, amint egy új brazil szamba, brazil zouk vagy tahiti tánc kezdő tanfolyam indul.