Tánctanárok

Molnár András és Simon Viktoria

Első óra

Event
2023-11-09

Kezdés

20:00

Nap

Csütörtök

Időtartam

90 perc

Utolsó becsatlakozás

2023-11-23

Tánciskola

Oktogon Tánc Centrum

Kezdő bachata tánctanfolyam (Vicky és András)

Bérlettípus - OTC
40 kredites bérlet (3 hónapig érvényes)
80 kredites bérlet (12 hónapig érvényes)
Ft 17.600
Válassz egy opciót Add a Kívánságlistához

Bérletes egységár / 60 perc

Ennyibe kerül 60 perc tanítás, ha bérletet veszel
Ft2 640
Share

Már régóta szeretnéd megtanulni ezt a szenvedélyes táncot, és a legjobb helyet keresed hozzá? Szeretnél részese lenni az igazi latin partiknak? Már hazánkban is külön partikat találhatsz!TANULJ, ISMERKEDJ - CÉL A LATIN PARTIK!Sosem táncoltál még? Úgy érzed botlábad van? Nem érzed a ritmust? AZ SE BAJ, MI ERRE SZAKOSODTUNK!

Egyedül jönnél? Szeretnél izgalmas emberekkel megismerkedni? Kell az újdonság az életedbe? ITT A REMEK ALKALOM!Lélekmelengető, szenvedélyes - emellett sokoldalú és végtelenül izgalmas, játékos latin tánc! A bachata nem válogat, - mindenkit rabul ejt. Bárki elsajátíthatja, kiapadhatatlan figurakészlete és változatos zenekínálata igazi élmény mindenki számára!

Bérletinformációk:

A modern, kreditrendszeres bérletkonstrukció révén a fenti bérlettel 5 alkalmon vehetsz részt. A három hónapos érvényességi időn belül pedig a tánciskola bármelyik más táncstílusára és bulikra is felhasználhatod a krediteket. Nincs elveszett kredit, mert a lejárt kreditek egy új bérlet megvásárlásával újból felhasználhatóak lesznek. Ha bizonytalan vagy, akkor is jelentkezz bátran, mert első alkalommal órajeggyel is részt vehetsz az órán. Amennyiben tetszett a táncóra, a bérletet megválthatod az első óra után.


0.0 0 Értékelések
Értékelés írása
Értékel
Fényképek feltöltése
Visszalépés

Teljes cím

Oktogon Tánc Centrum: Budapest, Aradi utca 1, 1062 Magyarország
Pöttints ide a térképhez!

Címkék