Táncválasztó – ÁSzF

A tánctanfolyamra való jelentkezés

A felhasználó a kiválasztott tánctanfolyamra kattintva megtekintheti annak bővebb ismertetőjét, és vásárlási szándéka esetén a „Jelentkezem” gombra kattintva lehetősége van jelentkezni rá. Ehhez regisztráció nem szükséges, a felhasználó néhány adat (név, e-mail cím, telefonszám) megadása után tudja véglegesíteni a jelentkezését, melyről visszaigazoló üzenetet ír ki az oldal. Amennyiben a felhasználó a Táncválasztón és a tánciskola/tánctanár saját honlapján is regisztrált a tanfolyamra, azt tekintjük érvényesnek, amelyik időben előbb történt.

Árak

A Táncválasztón lévő tanfolyam árak a jelentkezés időpontjában érvényes bruttó listaárak (az ÁFÁt tartalmazzák). Azt, hogy ez az ár hány alkalmas bérletre vonatkozik, és hány percesek az órák, minden esetben feltüntetjük. Amennyiben az oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a tanfolyamoknál vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a felhasználót az új adatokról. A felhasználó ezt követően még egyszer megerősítheti a jelentkezését, vagy lehetősége van arra, hogy törölje azt.

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége

Az adatbeviteli hibák javítására a „Jelentkezés véglegesítése” gomb megnyomása előtt van lehetősége.

A jelentkezések feldolgozása és visszaigazolása

Minden jelentkezés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a jelentkezés beérkezéséről. Ez az értesítés nem minősül a Táncválasztó és a felhasználó között létrejött szerződésnek, csupán jelzi a felhasználónak, hogy jelentkezési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az illetékes tánctanár ill. tánciskola felé (lásd Adatvédelmi tájékoztató). Ha esetleg időközben betelt a tanfolyam, és nincs lehetőség további jelentkezők fogadására, erről szintén e-mailben tájékoztatjuk a felhasználót. Telefonos egyeztetés esetén hívja a honlapon található telefonszámok egyikét.

Fizetési feltételek

Mivel a tanfolyam befizetése annak helyszínén, az első óra előtt történik, a Táncválasztó nem kér utalást és nem is ad számlát.

Elállási jog

A felhasználó a jelentkezését bármikor visszavonhatja. Ebben az esetben kérjük, hogy törölje azt, hogy ezzel másnak helyet biztosítson a tanfolyamon. A szerződés a tanfolyam helyszínén történő megjelenéssel és befizetéssel jön létre.