Megtanulnál egy táncot, de nem tudod, hol kezdjed?

A Táncválasztó éppen azért jött létre, hogy segítsen ebben. Három egyszerű lépésben segítünk eljutni célhoz: a hozzád passzoló tánc kezdő kurzusára, garantáltan jó tanárokkal.

  1. lépés: Hozzád illő táncstílus kiválasztása. (Itt tartasz!)
  2. lépés: Az adott stílust tanító legjobb tánctanárok kiválasztása.
  3. lépés: Regisztrálás az időben és helyben megfelelő kezdő tánctanfolyamra.

A fenti lépéseket - valamint, hogy hol tartasz éppen - nyomonkövetheted az oldal tetején lévő grafikonon.

Az első lépés tehát a táncstílus kiválasztása. Attól függően, hogy mennyi időt szánsz a hozzád illő tánc kiválasztására, az alábbi három lehetőségből választhatsz:

Rapid teszt

Ebben a tesztben az egyéni és a páros táncok is szerepelnek. Néhány egyszerű kérdés megválaszolása után megtudhatod, melyik az a tánc, ami kérdések alapján a leginkább hozzád illő. Persze, ha elbizonytalanodtál a válaszadáskor, a tesztet többször is kitöltheted!

Kitöltési idő: 2 perc

Zenei teszt

A Táncválasztó Zenei Teszt abban segít, hogy biztosan azt a táncot válaszd, aminek a zenéire a legszívesebben táncolnál. Itt nincsenek kérdések, csupán az egyes táncok jellemző zeneszámainak értékelésével juthatsz el a leginkább hozzád passzoló táncokhoz. Egyelőre csak a páros táncokhoz!

Kitöltési idő: 10-12 perc

Tallózás

Összegyűjtöttük a táncleírásokat és néhány jellemző videót, hogy könnyen átlásd a kínálatot. Bár ez módszer  kicsit időigényes, de így kapod a legátfogóbb képet a táncokról. Böngéssz a táncok között és találd meg az igazit!Ha ezt a szöveg, megtalálod, közénk is tartozhatsz! Jelentkezz!

Átlagos böngészés: 30 perc

A teszt után olvashatsz egy rövid összefoglalót az adott táncról, valamint listázzuk azon tánctanárokat, akik ezt a stílust Budapesten oktatják. A volt tanítványok értékelése alapján kiválaszthatod a neked legrokonszenvesebbet, így már az első óra sem zsákbamacska!

(A fenti teszt természetesen csak az eligazodást, a kezdeti lépéseket segíti. Mindenképp érdemes az adott táncstílus jellemző zenéit is meghallgatnod az első tanfolyam előtt.)