Kulik Johanna argentin tangó tánctanárok

Kulik Johanna

Kulik Johanna gyermekkora óta foglalkozik tánccal, a tánc iránti vonzódás végigkísérte az életét. 6 éves korától klasszikus balettot tanult, később művészi tornázott, szertornázott, kipróbált többféle klasszikus és modern társastáncot, majd versenytánccal foglalkoztott. 5 táncos szakirányú diplomája mellett számos egyéb sport irányultságú képzettséggel rendelkezik. 2000 környékén ismerkedett meg a tangóval, mely rögtön megérintette. Ezután nem sokkal találkozott jelenlegi partnerével, Bartulovic Josippal, akivel évekig rendszeresen jártak Buenos Aires-be, hogy a legjobb argentin mesterektől tanuljanak, tökéletesítsék tánctudásukat és minél több stílust megismerjenek. Nem hiába, hiszen mára Josip és Johanna Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb tangópárosává vált. A 2003-ban Buenos Aires-ben az Argentin Tangó Világbajnokságon 180 pár közül kerültek a döntőbe, és színpadi tánc kategóriában 4. helyezést értek el, mellyel nagy népszerűségre tettek szert, mint a legjobb európai pár. Ezt az eredményt azóta sem tudta egyetlen európai páros sem felülmúlni! Ugyanebben az évben kiváló táncteljesítményük alapján megkapták az EUROPAS magyar táncművészeti díjat. Folyamatosan képzik magukat itthon és külföldön egyaránt, valamint rendszeresen fellépnek színházakban, színpadi produkciókban és egyéb rendezvényeken. Szerepeltek televíziós műsorokban is, és a Duna televízió 50 perces filmet készített pályafutásukról. Díjak, versenyek: 2002: IDO (International Dance Organisation) Világkupa az 2. helyezett 2002. IDO (International Dance Organisation) Európa Kupa 2. helyezett 2003: Elsö Argentin Tango Vílágbajnokság Buenos Aires-ben - 4. helyezett 2003. EuroPas Magyar Táncdíj (szakmai kitüntetés) 2008. I MASTER para MAESTROS de TANGO

Tánctanár értékelése

Hangulat: 61.57% - 7 votes
Tudásátadás: 85.52% - 16 votes
Segítőkészség: 53.83% - 6 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

 • Tánciskola: Oktogon Tánc Centrum
 • Városok: Budapest

2 szöveges értékelés

 • Nagy Kinga Írta: Nagy Kinga hétfő, 11 június 2018 14:03

  Kedves Johanna,

  érdeklődni szeretnék, indítanak-e a közeljövőben argentin tangó tánc tanfolyamot.

  Köszönettel és Üdvözlettel,
  Nagy Kinga

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Szabó Réka Írta: Szabó Réka csütörtök, 07 augusztus 2014 14:37

  Szerintem zseniálisak. Én csak egy hétig jártam hozzájuk (bár szerintem egyhetes intenzív tanfolyamot tartani még nehezebb, mint heti alkalmakat), de amit ott tanultam, egyszerűen bevésődött, annyira jól elmagyarázták, annyira emlékszem a szavaikra, a mondanivalójukra, a közvetlen és mégis elmélyült attitűdre, amivel tanítottak... meg ahogy ráéreztek a személyiségünkre, a tulajdonságainkra, hogy mit miért úgy csinálunk, hogyan lehet jobb... Szerintem ilyen a legjobb tánctanár. Bátran ajánlom mindenkinek.

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?