Gaál Anna balett tánctanár

Gaál Anna

Táncosként fontosnak tartom az alapos és sokrétű képzést, amit a jövőben is tervezek folytatni!

Oktatás

Oktatóként a gyermek és felnőtt balett oktatást tűztem ki célomul, hogy mindenki számára nyitva álljon a lehetőség a test táncos tréninggel való fejlesztésére.

Óvodások és kisiskolások számára is tartok balett órát. Gyermekkorban a legfőbb cél megszerettetni velük a táncot, emellett izomzatot fejlesztünk,kialakítjuk a helyes testtartást, koordinációt fejleszt, segít kinyitni a személyiségüket,mellyel akár bátrabbak,magabiztosabbak lesznek a hétköznapokban is. Önfegyelemre és kitartásra tanít, játékos,kreatív feladatokkal fejlesztjük a tánckészséget és a ritmusérzéket. A klasszikus balett a legjobb alap az összes táncstílushoz,amihez ezáltal kedvet kaphatnak.
 
Csatlakozzatok bátran!

Hitvallás 

Felnőttkoromban kezdtem el táncolni. Azt vallom,hogy kellő kitartással,szorgalommal bárkiből lehet táncos. Óráimat a precizitás és táncosság jellemzi.A tánc iránti szeretetet próbálom átadni tanítványaimnak,melyre nemcsak testünknek,lelkünknek is szüksége van.

Képzettség

Főbb előadások, melyekben szerepeltem : Thália Színház, Jótékonysági estek, Gálakoncertek, Budai Táncklub Spicctechnika vizsgaelőadások, StreetBallet Fusion-Kazincbarcika ...
Mestereim : Balogh András, Szilágyi-Kürthy Gyula, Pétery Melinda,Dmitrij Kirjenko,Olga Chernakova,Lakatos János,Marnitz Brigitta

Tánctanár értékelése

Hangulat: 52.2% - 5 votes
Tudásátadás: 46.25% - 4 votes
Segítőkészség: 46.5% - 4 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Balerina Mozgás Központ
  • E-mail cím:
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?