Tánctanár értékelése

Hangulat: 77.91% - 11 votes
Tudásátadás: 80.92% - 12 votes
Segítőkészség: 68.36% - 11 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

 • Tánciskola: Oktogon Tánc Centrum
 • Városok: Budapest

2 szöveges értékelés

 • Ági Írta: Ági csütörtök, 13 szeptember 2018 12:00

  Imádom az óráit! Mindig nagyon jó a hangulat, szeretem Melinda humorát, ugyanakkor ez a jókedv semmit nem vesz el az óra komolyságából és a profizmusból. Szóval félre értés ne essék, itt izzadni kell!
  De én pont ezt a kombinációt kerestem és nála meg is találtam!
  Csak ajánlani tudom!

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Niki Írta: Niki csütörtök, 13 szeptember 2018 10:10

  Most már ötödik éve járok Melindához. Nagyon szeretem tanárként, és emberként is egyaránt. Szakmailag is nagyon sokra tartom. A díjai is megerősítenek abban, hogy jól gondolkodom. Az óráin mindig nagyon jó a hangulat. Felnőttek lévén, nagyon jól esik munka után az ő óráján levezetni a stresszt. Számos diákja van aki évek óta ragaszkodik hozzá, és számos fellépést versenyt csináltunk végig együtt, ahol már már családdá kovácsolódtunk.
  A koreográfiáit imádom, szerintem mindenkinek megtalálja a testhez álló szerepeket, ügyel az egyensúlyra, és mindenkinek a tudásához, egyéniségéhez készíti koreográfiát. Részt vettem már spicc modern és klasszikus balett óráján is, és mindegyiket jó szívvel tudom ajánlani.

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?