Bolla Zsolt és Tóth Szilvia boogie-woogie tánctanárok

Mindketten már kisgyermekként megtettük az első tánclépéseinket és a tánc szeretete végigkísérte a gyermekéveinket, ifjúságunkat és még a mai napi is tart… J Különböző stílusú táncokat tanultunk (Szilvi – társastánc, Zsolt – néptánc), a Boogie-Woogie-val 2002-ben egyetemistaként találkoztunk először, és a bulis, laza hangulata azonnal magával ragadott mindkettőnket. Új hobbyként indult, majd évről évre egyre fontosabb szerepet töltött be az életünkben.

A Boogie-Woogie alapjait Magyarországon sajátítottuk el, amiben meghatározó szerepe volt Komáromi Ferencnek és Gyarmathy Miklósnak.  2007-től rendszeresen részt vettünk nemzetközi képzéseken és táborokban is (pl. HDC, RTSF) és a világ legjobb Boogie-Woogie táncosaitól tanultunk. A külföldi tanárok közül többen is nagy hatással voltak a táncunkra és a stílusunkra, ilyenek Aina Nygård (NO), Marcus Koch (DE), Remy Kouakou Kouame (FR), Jessica Lennartsson (SE), Grzegorz Cherubiński és Agnieszka Cherubińska (PL).

2004 és 2010 között valamennyi hazai Boogie-Woogie versenyen részt vettünk (Magyar Kupagyőzelem), és számos külföldi versenyen képviseltük hazánkat (pl. Világbajnokság 2007, SE).

Időközben más táncstílusokba is belekóstoltunk (Lindy Hop, West Coast Swing) és néhány hazai versenyen el is indultunk, de a Boogie-Woogie lüktetését és változatosságát egyik sem tudta felülmúlni.

A versenyzést ugyan már rég abbahagytuk, de a mai napig szívesen vállalunk el egy-egy fellépést, ahol megmutathatjuk ezt a fergeteges táncot a közönségnek

Tanítás

2008-ban belekóstoltunk a Boogie-Woogie tanításba és azóta rendszeresen tartunk táncórákat kezdőtől egészen klub szintig. A hazai tanfolyamaink mellett több ízben is lehetőségünk volt külön-külön (Zsolt – 11&12. Boogie Woogie & Lindy Hop Attack, Markkleberg; 3th Boogie Experiment, Mengen; 12. Schwarzwald Boogie-Woogie Trainingscamp, Bonndorf) és együtt (4. Robert Roth Boogie Woogie Festival, Telfs) is külföldi workshopokon kipróbálni magunkat tanárként és együtt tanítani olyan nagyhírű tanárokkal/edzőkkel, mint pl. Melanie Stocker (CH).

Mit is jelent számunkra a Boogie-Woogie?

Egy életérzést. Nagyszerű szórakozást és sportot egyszerre, felszabadult bulikat, kedves embereket, jó barátokat és legfőképpen sok-sok örömöt. Az életünknek egy olyan szelete, amelyben teljes mértékben kikapcsolódhatunk, feltöltődhetünk és önmagunk lehetünk.

Az óráinkat jó hangulatban tartjuk és célunk, hogy átadjuk a tánc szeretetét mindenkinek. Büszkék vagyunk rá, hogy sok új barátság és néhány új szerelem is született már tanfolyamainkon. Szeretnénk a jó hangulatot és a tánc szeretetét a jövőben is átadni az óráinkra látogatóknak… :)

Tánctanár értékelése

Hangulat: 93.68% - 16 votes
Tudásátadás: 92.78% - 49 votes
Segítőkészség: 92.79% - 15 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

 • Tánciskola: Egyéb, szabadúszó
 • E-mail cím:
 • Városok: Budapest

1 szöveges értékelés

 • Nándi Írta: Nándi csütörtök, 09 október 2014 10:33

  Szilvi és Zsolti jól tanítanak. Felépítettek az óráik.

  Ami fontos, hogy tőlük nem csak a táncot tudod megtanulni, hanem segítenek, hogy hogyan lehet kamatoztatni a tudásodat.
  Fontos számukra a csapat, és az, hogy jól érezd magad.
  Mindig mindenkit bátorítanak, hogy járjanak el bulizni (táncolni), hiszen ez a Boogie lényegi része is.

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?