Végh Teodóra tahititánc tánctanár

Végh Teodóra

2007-ben találkoztam először a Tahiti Tánccal Japánban és azonnal magával ragadott ennek a mozgásnak a dinamikája és a dobok intenzitása. Egy ott élő tahiti származású barátnőmtől tanultam az alapokat. Japánban, Okinawán a Tiare Heipua nevű nemzetközileg elismert iskolában tanultam 4 évig, ebben az időszakban fontos mesterem volt Ayuka Herenui Hattori és Heikapua Sabarsah.

Japánt elhagyva hét hónapot Tahiti szigetén tölthettünk férjemmel, ahol ő a hagyományos hangszereken tanult játszani (dobok és orrfurulya), mialatt én két csoportban (Pupu Tuhaa Pae és Ia Ora Na Tahiti) és Teruria Taimana magániskolájában (Oihanu) képeztem magam. Az itt eltöltött idő alatt a kultúrát, a történelmet, a zenét és a nyelvet is mélyebben megismerhettem, a kemény munka megkoronázásaként pedig az éves Heiva táncversenyen is szerepeltem csapatban, ahol második helyezést értünk el. Magyarországra hazatérve szeretném ezt a vidám, dinamikus, érzelmekkel és élettel teli mozgásformát gyakorolni és továbbadni.

Videó

Tánctanár értékelése

Hangulat: 85% - 7 votes
Tudásátadás: 90.14% - 7 votes
Segítőkészség: 90.33% - 6 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

 • Tánciskola: Egyéb, szabadúszó
 • Telefon: +36304458121
 • E-mail cím:
 • Városok: Budapest

4 szöveges értékelés

 • Brigi Írta: Brigi szerda, 06 szeptember 2017 20:43

  Pozitiv kisugarzasu, energikus tancos, odaado es motivalo tanar. Szivbol csinalja amit csinal es csodalatos energiakat kozvetit az orakon, mikozben nem csupan atmozgatja minden porcikankat de kozosseget is epit. Csak ajanlani tudom! :)

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Zsuzsó Írta: Zsuzsó kedd, 29 augusztus 2017 11:07

  Végtelenül nyitott, odaadó, energikus és precíz. Minden tudását igyekszik átadni nekünk, miközben ösztönösen közösséget is formál. Minden óra felüdülés!!

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • gallikriszta Írta: gallikriszta vasárnap, 27 augusztus 2017 13:52

  Csodálatos táncos, tanító és ember. Fáradhatatlan, mindig megújuló. Minden órán átadja teljes önmagát, csupa energia, és szünet nélküli varázslatos mosoly. A tahiti tánc tökéletesen illik hozzá, hisz maga a tánc is erős, energikus és fantasztikusan nőies.

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Virág Írta: Virág vasárnap, 27 augusztus 2017 13:29

  A legeslegjobb tánctanár! Nem csak a szép és energikus mozgása, de a kisugárzása, személyisége is csodás. Az órák nem személytelenek, az emberek ismerik egymást, sőt, szeretik is. Együtt nevetünk egymással, Teodórával. A tánc maga amúgy gyönyörű, nőies és nagyon kemény. Az órák végén kis jóga, kis meditáció, kis beszélgetés :) Csak ajánlani tudom. gyertek!

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?