Ronaldo Magalhaes De Aguiar brazil zouk tánctanár

Zene, tánc, érzék. E három rövid, de tartalmas szó jellemzi életemet születésemtől egészen napjainkig itt Magyarországon is.
Szenvedélyesen űzök többféle táncstílust: Samba, Zouk, Reggaeton, Bachata, Salsa, Forró, Frevo, Afro, Jazz és Samba de Gafieira.
Mindegyik táncstílussal megtanultam azonosulni, és fergeteges érzés a stílusok között pörögni. A táncokkal való azonosulás egy egészen apró titkon múlik: éld át a zenét és légy önmagad! Táncolj úgy, ahogy érzed, a belsőd adja az érzést és csak arra hallgass!
Tanítványaimnak ezt az érzést próbálom átadni, ami a legnagyobb örömre szolgál.

Mesterségem címerét Brazíliából hozom, ahol részt vettem, tanítottam és előadtam a sao paulo-i salsa világkongresszuson, Európa megannyi fontos tánceseményén volt szerencsém jelen lenni. Végül Magyarországra hozott a sors.
Eddigi utam során rendkívüli táncosokkal, híres és zseniális előadókkal vettem részt nemzetközi kongresszusokon és workshopokon és jelenleg is számos nemzetközi eseményen képviselem az általam tanított táncstílusokat.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 60% - 1 votes
Tudásátadás: 59.5% - 2 votes
Segítőkészség: 60% - 1 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Egyéb, szabadúszó
  • Telefon: +36-30-230-9388
  • E-mail cím:
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?