Brunner Gábor és Véber Anna salsa tánctanárok

2008 óta számos rendezvényen, versenyen szerepeltünk kiemelkedő eredményekkel! Számos világbajnoki eredmény, világkupa elsőség, rengeteg hazai elismerés!

Brumi & Ancsi ezelőtt 4-5 évvel kezdett el komolyan foglalkozni a tanítással! Repertoárok között van a Kubai Salsa, Vonalas Salsa, SENSUAL Bachata, Zumba! Természetesen e tanítások mellett 2012 óta alkotnak a verseny színpadon egy párt! 2012-ben LA Salsában, 2013-ban LA Salsa és bachata számban is első helyen végeztek!

Legutóbbi versenyükön 2013 októberében a BachataStars Hungary II. helyezett párosa lett, aminek köszönhetően 2014 januárjában képviselhették hazánkat a londoni European Final Bachata versenyen, ahol a nemzetközi tanításba is
bele tudtak kóstolni!

Szenvedélyük a Bachata 2013 májusától új erőre kapott, amikor is megismerkedtek a Sensual Bachata stílusával! Azóta számos továbbképzésen, fellépésen vannak túl, egy cél érdekében, hogy ezt a stílust mindenkinek megmutassák és elterjesszék Magyarországon!

Tarts velünk te is!!! :D

Tánctanár értékelése

Hangulat: 81.8% - 10 votes
Tudásátadás: 93.1% - 119 votes
Segítőkészség: 84.1% - 10 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Salsa Caballeros
  • Telefon (fiú): +36 30 405 4614
  • E-mail cím (fiú):
  • Városok: Budapest

1 szöveges értékelés

  • Viktor Írta: Viktor péntek, 25 július 2014 08:34

    Több bachata iskolát kipróbáltam, de náluk volt az, ahol tényleg érezni lehetett azt a finom erotikus feszültséget, ami ennek a táncnak a lényege.

    Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?