Catherine Gallagher ír sztepp tánctanár

Catherine négy éves korában kezdett el táncolni és 14 éven keresztül az "Audh Rua" ír tánciskola tagja volt. Sikeresen vett részt a legnagyobb versenyeken. Több száz aranyéremet tudhat maga mögött. Versenyzői pályafutásának csúcsa Írország Nemzeti Bajnoka cím elnyerése volt.

Catherine Gallagher 1997 júliusában csatlakozott a Riverdance Show-hoz. A csoport tagjaként alkalma volt együtt táncolni a Liffey Company-val, többek között a londoni Hyde Parkban, a Hammersmith Apolloban és a Dublin's Point Theatre-ben.

Az együttessel turnézott - Kanadában (Vancouver) és az Amerikai Egyesült Államokban - egészen 1999 októberéig, amikor is elhagyta a Riverdance csapatát. 2000 januárjában kapott meghívást Liam Harney "Celtic Fusion" show-jába, amely ír, jazz és modern táncok keverékéből áll. Az előadás állandóan növekvő sikerrel került bemutatásra Floridában.

Catherine később létrehozta saját társulatát, Catherine Gallagher’s Irish Dance Company néven. A saját maga által koreografált újszerű, modern show-műsoraival hatalmas sikert arat a világ nagyszínpadain, s számos nemzetközi fellépés között Magyarországon is több alkalommal fellép.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 82.33% - 3 votes
Tudásátadás: 83.67% - 3 votes
Segítőkészség: 83.67% - 3 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Egyéb, szabadúszó
  • Telefon: +36-70-222-2260
  • E-mail cím:
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?