Csábi Dávid társastánc tánctanár

Csábi Dávid

 

Csábi Dávidnak hívnak, 22 éves vagyok, Budapesten lakok. 13 évvel ezelőtt kezdődött táncos pályafutásom, mikor anyukám Engem és az nővéremet elvitt Keleti Andrea induló társastánc tanfolyamára. Anyukám azért íratott be minket a kurzusra, hogy pár alaplépést megtanuljunk a latin-amerikai és standard táncokból, tudjunk kicsit táncolni a bálokon, esküvőkön. Kezdetben ez csak pár alkalmas tánctanulást jelentett a számomra is, majd eltelt két-három hónap és annyira megszerettem a táncot, hogy nem tudtam abbahagyni. Onnantól hétről hétre jártam az órákra, egyre többet és egyre jobban szerettem volna táncolni. Későbbiekben nagy fordulópont volt a számomra, amikor az addig megszerzett tánctudásomat táncversenyeken mutathattam be. Onnantól kezdve tagadhatatlanul a versenytáncos lettem, azzal a céllal, hogy minél jobb táncos váljon belőlem. Gyerek és Junior korcsoportban Budapest bajnok lettem, Országos bajnokságon döntőt táncoltam, latin illetve standard táncokból különböző partnerekkel. Több táncpartner váltás után 2009-ben kezdtem el együtt táncolni az nővéremmel. Ebben az évben egy hosszas felkészülés után indultunk el a Kelet- Területi Táncbajnokságon felnőtt B osztályos kategóriában, ahol az aranyérem boldog tulajdonosai lehettünk. Ez sokat segített Nekünk abban, hogy minden erőnket a közelgő Országos Bajnokság felkészülésére szánjuk. A kitartó edzések és a sok munka meghozta eredményét, a dobogó legfelső fokára állhattunk itt is. Hatalmas boldogságot okozott számunkra. Több külföldi táncversenyen is részt vettünk, ahol szép eredményeket értünk el. A mai napig fontos szerepet tölt be az életünkben a tánc, felnőtt S osztályos kategória táncosai vagyunk.

A tánc nem csak a hobbim, hanem a hivatásommá is vált. Tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Főiskolán végeztem el. A célom, hogy megmutassam mindenkinek a tánc örömeit, átadjam tánctudásomat a gyerekeknek és felnőtteknek, hiszen a tánc nem csak sport és művészet egyben, hanem örömöt, boldogságot hoz az ember életébe.

 

Tánctanár értékelése

Hangulat: 89.91% - 11 votes
Tudásátadás: 79.26% - 11 votes
Segítőkészség: 76.27% - 11 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Goldance
  • Városok: Budapest

3 szöveges értékelés

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?