Barsy Laura flamenco tánctanár

Gyermekkoromtól  kezdve táncolok (klasszikus balett, kortárs ). Középiskolai tanulmányaim befejezése után felvételt nyertem a Columbian College (Chicago)  tánc és musical szakára, ahol két évet végeztem.

A flamenco tánccal való megismerkedésem után csak erre összpontosítottam tanulmányaim így 1995-ben Sevillába kerültem, és a Manolo Marín Flamenco Akadémián sikeresen végeztem el hat évet. Az első négy évben több mestertől is tanultam: Javier Cruztól a lábtechnikát, La Tonától a kartechnikát és a nőies mozgást, Manolo Marintól a kecsességet és a színpadi koreográfiákat, Juana Amayától a szenvedélyes, modernebb irányzatot.

Közben kibontakozott saját stílusom, mely az akadémián szerzett technikai tudás és az andalúzok között eltöltött sok év gyümölcse.

1999-ben önálló stúdiót nyitottam, a Pacheco y Nunez del Prado utcában, ahol megkezdtem munkámat és a próbákat helyi zenészekkel, illetve órákat adtam sikerrel. Elismertek, fellépéseket vállaltam, a flamenco világában szinte andalúzként éltem.

2002-ben tértem haza Magyarországra. Jelenleg táncórákat adok kezdőknek és haladóknak egyaránt. Az órákon lehetőség van minden technikai szinten részt venni, fejlődni. A kedvtelésből táncolók is komoly technikai képzést kapnak, és betekintést nyerhetnek egy sajátos szemléletvilágba mely a jelenbe, és az életöröm megélésére irányít.

A professzionális illetve szakmai képzések megrendelhetők akár privát óra, akár workshopok formájában az ország egész területén.  A technikai órák és az autentikus koreográfiák mellett a kurzusok kulturális sétaként is szolgálnak, melyekben Andalúzia iránti szeretetemből és a flamenco iránt érzett elköteleződésemből is átadok mindazoknak, akik ezt a táncot a maga mélységében és igazában szeretnék megismerni.

Fellépéseket vállalok Budapesten és vidéken. Táncszínházi műsorom saját rendezésben 15, 20, 30, 45 illetve 100 percben megrendelhető.
Műsorom alkalomtól függően élő zene és tánccsoportom egészítheti ki.

Mottó: FUERZA VIDA PASIÓN
Barsy Laura

Tánctanár értékelése

Hangulat: 60% - 1 votes
Tudásátadás: 60% - 1 votes
Segítőkészség: 60% - 1 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Egyéb, szabadúszó
  • Telefon: +36-70-221-3738
  • E-mail cím:
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?