Földi Anikó salsa tánctanár

Két örökletes rendellenességgel születtem az egyik a tánc a másik a lovak iránti vonzalom. A Kaposvári Egyetem Állattenyésztő Mérnök Szakán végeztem és az egyetemi évek alatt a lovaglócsizmából esténként átugrottam latin cipőbe. A hobbimból lett fő foglalkozásom (táncművész, tánctanár).

20-éves táncos múltat tudhatok magam mögött. Édesanyám balettművészi pályáját folytatva, gyerekként kis "tütüben" a Balett Intézet tagjaként koptattam a parkettát. Később más műfajokban is kipróbáltam magam (klasszikus balett, jazzbalett, művészitorna, standard, latin amerikai táncok, hip-hop, funky, mambo, west coast swing.), míg eljutottam a salsához, aminek szerelmese lettem. Célom az egyik legmodernebb salsa stílus, a Los Angeles Cross body style érzéki, lendületes világát feltárni minden érdeklődő előtt.

Sok hazai és külföldi versennyel a hátam mögött kubai és los angelesi salsát tanítok, (stilizálok és koreografálok) és magam is résztveszek belföldi és külföldi fesztiválokon, workshopokon.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 67.2% - 5 votes
Tudásátadás: 90.62% - 26 votes
Segítőkészség: 72.25% - 4 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Salsa Caballeros
  • Telefon (lány): +36 20 315 2781
  • E-mail cím (lány):
  • Városok: Budapest

1 szöveges értékelés

  • Gábor Írta: Gábor hétfő, 18 december 2017 22:21

    Anikónál tanulok bachatát és nagyon jól (buliban is táncolható! tudásanyagot adnak le, sok párcserével és remek hangulattal! Ajánlom őket!

    Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?