Kiss Aletta (Amaya) hastánc és burlesque tánctanár

Kiss Aletta

Végzett hastánc oktató, koreográfus és professzionális színpadi táncos, háromszoros hastánc világbajnok vagyok, viselkedéselemzői diplomával. Ez meglehetősen száraznak hangzik így elsőre, viszont megalapozza, hogy teljes technikai felkészültséggel álljak az oktatáshoz mind fizikailag, mind mentálisan, hogy a lehető legtöbbet nyújthassam a tanítványaim számára.
A hastáncra valamiféle megnyugvásként tekintek a mindennapos rohanásban, aki régi ismerősként fogad, ám mégis mindig tartogat valami újdonságot is számomra.
Számos testi és lelki előnye van - mint minden mozgásformának. Akkor miért épp ebbe vágjunk bele? A válasz végtelenül egyszerű: évezredek óta kíséri a nőket ez a mozgás, mely mindig úgy alakult, formálódott, hogy legjobban tudja segíteni a nők kiteljesedését. Így van ez napjainkban is, mikor már nem feltétlenül kötnek minket a tánc kulturális gyökerei, hanem felszabadulhatunk benne, saját mozdulatainkhoz és érzéseinkhez igazíthatjuk, de bármikor visszanyúlhatunk a tradíciókhoz, melyek biztonságot adón ölelnek körül minden nőt, aki hastáncol.
Nekem életem legnagyobb kalandja kezdődött el ezzel a tánccal - ha szeretnél rájönni, ez rád is igaz lehet-e, akkor keress bátran!

Burlesque

Mi is az a burlesque? A csábítás, a játékos apróságok, a minden és semmi művészete.
Évekkel ezelőtt a hazai kínálatot böngészve jöttem rá, hogy ennek a táncnak a lényege elkerülte kis országunkat. Olvastam mindenhol szexi ruhákról, sminkről és vetkőzésről, de valahogy sosem került igazán középpontba a lényeg: a szexi nő. Pedig épp az érzés a fontos, amit a burlesque ad: szexinek, elegánsnak, kívánatosnak érezhetjük tőle magunkat. Inkább tűnik közhelyeknek, mint realitásnak, ugye? Márpedig én mindezt megtapasztaltam, miközben a rendszeres mozgástól jópár kiló is leolvadt rólam anélkül, hogy észrevettem volna.
Ez a tánc előhozza azokat az elemi energiákat, melyeket sokan alig várjuk, hogy megtalálhassunk, hiszen minden nőben ott lapulnak. Ha pedig ezeket a sorokat olvasva úgy érzed, benned nem, hát gyere, bebizonyítom az ellenkezőjét!

Tánctanár értékelése

Hangulat: 88.5% - 4 votes
Tudásátadás: 89% - 5 votes
Segítőkészség: 90% - 4 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: AmayArt Stúdió
  • Telefon: +36-30-616-0405
  • E-mail cím:
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?