Révész Judit hastánc tánctanár

Révész Judit

A hastáncot 2003-ban ismertem meg, azóta ez a tánc az életem kitörölhetetlen részévé vált!
Az alapokat Dina Jamilahtól tanultam, de mivel a hastánc nagyon sokoldalú és sokrétű műfaj, így folyamatosan lehet és kell is tanulni! Ezért a tanítás mellett is folyamatosan képzem magam és igyekszem fejleszteni a tudásomat! Részt veszek magyar és külföldi mestertanárok kurzusain is: Sefirah, Tóth Bea, Brebán Katalin, Salima, Hadia, Leyla Jouvanna, Sahra Saeeda, Magdy el-Leysi, Jillina, Nour, Tito, Charafe Ennaji, Karim Nagi..
Persze a versenyzés sem maradt ki az életemből, értem már el dobogós helyezéseket országos versenyeken, szólóban és csoportban, illetve koreográfusként is. Mostanában pedig nagy örömömre, tanítványaim hoznak el szép helyezéseket rangos magyarországi versenyekről. 2007- ben elvégeztem a Testnevelési Főiskola sportoktató és orientális táncoktató szakát. A hastánc nem csak a lelket ápolja, hanem a testet is, az összes területet ami egy nőnek fontos esztétikailag és egészségileg!
A tánc erejét nem lehet szavakkal kifejezni, ezért is ajánlom mindenkinek aki úgy érzi, hogy nem tud mások előtt megnyílni, mert ezt, miközben táncol megteheti. Persze a hétköznapokat is átalakítja, sokkal magabiztosabbá, sugárzóbbá válunk és ezt a környezetünk is észreveszi!
Azt szeretem még ebben a táncban, hogy nagyon érzelem gazdag, ki lehet vele fejezni örömet és bánatot és mindezt a magunk módján, úgy ahogy mi éljük meg , ami sajnos a való világban nem mindig adatik meg! És még sorolhatnám, hogy mit szeretek benne,de akkor nagyon-nagyon sok oldal betelne..:) Az óráimon nagyon fontosnak tartom a jó hangulatot, a vidámságot, szomorúak csak akkor vagyunk,ha a zene úgy kívánja!:)

Tánctanár értékelése

Hangulat: 77.33% - 3 votes
Tudásátadás: 78.67% - 3 votes
Segítőkészség: 79% - 3 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Táncláz
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?