Sárközy Zsuzsanna (Shererah) hastánc tánctanár

Bemutatkozás

A hastáncot egy folyamatnak tekintem az életemben, hiszen az órákon, fellépéseken túl a mindennapjaimban is elkísér a belőle nyert energia, boldogság és a szokások. Előtte hip-hopot, társastáncot tanultam és 2005-ben rátaláltam a hastáncra, ami jobban illett személyiségemhez, alkatomhoz és az érzelemdús arab zenét is nagyon megszerettem.
Számos fantasztikus hastánctanárhoz jártam: Vattai Ritához, Lenkefi Zitához, Balla Tünde Azizához és Vitális Annához és azóta is minden lehetőséget megragadok a tanulásra. Jelenleg Virág Judit Attraktív Kollektíva törzsi hastánciskola tagja vagyok. Workshopokra is járok amikor csak alkalmam adódik ,tanáraim teljes listája az oldal alján található. Úgy érzem ez a tánc folyamatosan változik, gazdagodik, így mindíg van lehetőség fejlődésre. Az időtlenség és a kortalanság érzetét adja. Az orientális tánc életem meghatározó része lett, imádom táncolni, előadni és tanítani. Ennek köszönhetően sok kivételes nővel ismerkedtem meg, akikre mindíg örömmel gondolok. 2011-ben elvégeztem Aziza Art Mozgásműhely "Hastánc, Orientálistánc Oktató" FAT akkreditált tanfolyamát, és elvégeztem az OKJ-s sportoktatói tanfolyamot is, hogy nagyobb szakértelemmel mozgathassam át a lányokat a hastáncórán.  A hastánc show ága áll hozzám legközelebb de nagyon szívesen táncolok klasszikust, folklórt, fúziós és törzsi hastáncot is. Életem első versenyén, 1. helyezést nyertem Tahmina Országos hastáncversenyén és 2012 júliusában, első Egyiptomi versenyemen 4.ik helyezéssel honorálták legyezőfátylas technikámat és Spanyolországban 5.ik hellyel. 2014-ben, a III.Gótikus és Fantázia Hastáncversenyen arany minősítést szereztem, és számos más díjat. Az IDO Magyarországi versenyén 3.ik helyet értem el, majd a VII.Westoriental Fesztiválon Aranyat és Ezüstöt, illetve Bronzot is gyűjtöttem, mind profi kategóriában. Hálás vagyok a szervezőknek, hogy ilyen nívós eseményeket szerveznek, ahol kipróbálhatjuk magunkat.  2015 óta zsűritagként szerepelek hazai versenyekan, ezt a megtisztelő feladatot örömmel látom el!  Élvezem bemutatni a hastáncot és nagy gyakorlatot szereztem már fellépések terén, ennek ellenére minden előadás előtt izgulok, hiszen a helyzettől függően mindíg más a műsor. A tanítás egy kicsit más de ugyanúgy gazdagító élmény, mert itt nem csak egy ízelítőt adok belőle hanem ténylegesen megoszthatom a táncot. Látni a mozdulatok és a nőiség kibontakozását másokban a segítségemmel, rengeteget jelent. Az órák során megnyílik egy titkos kis világ, amit mi nők együtt felépítünk, intim és energiákkal telített lesz, ami elkísér minket az órán kívülre is. Ad egy nehezen megfogalmazható, de mindenképpen érezhető hatást amiért mindenképp érdemes egyszer elkezdeni. Hiszem, hogy ez a tánc mindenkiben benne van, csak vannak akikben mélyebbről kell felhozni...Ezért mindenkit nagyon szívesen látok az óráimon, érdemes elengedni magunkat és eljönni táncolni!

Tánctanár értékelése

Hangulat: 87.25% - 28 votes
Tudásátadás: 86.56% - 28 votes
Segítőkészség: 85.5% - 26 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

 • Tánciskola: Shererah Oriental Dance
 • Telefon: +36 70-623-2988
 • E-mail cím:
 • Városok: Budapest

9 szöveges értékelés

 • Timi Írta: Timi péntek, 24 február 2017 20:27

  Imádom. Zseniálisan tehetséges táncos, tanár, NŐ, aki átéli, minden porcikájában érzi a táncot, egy apró mozdulattal is képes energiát, nőiességet, erőt, érzelmeket sugározni. Aki egyszer látta táncolni, nem felejti el. Az órákon inspiráló, türelmes, biztató. Mindig feltölt egy fárasztó nap után. Tánciskolájának csapata összetartó, szeretetteljes, hálás vagyok, hogy a tanítványa lehetek.

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Sahirah Írta: Sahirah szerda, 22 február 2017 08:01

  Volt egy tánciskolai évadzáró, volt egy felejthetetlen élmény, és amikor időszerűvé vált az, hogy magam is megismerjem az orientális táncot, zsigeri érzés kapott el, hogy Shererah-tól fogom ezt megtanulni. Az évek során beigazolódott, hogy a táncon kívül ez szól nagyszerű találkozásokról, önismeretről, csoportról, fejlődésről, nevetésről, "nem tudom, mi lesz velem" érzésről, izgatottságról a fellépések előtt és sok-sok közös élményről.
  Shererah mindenkire figyel, mindenkit személyre szólóan formál, támogat és biztat. Az, hogy Ő mesteri TÁNCOS, az vitathatatlan, viszont, hogy Ő mesteri TANÍTÓ is, az adomány, tehetség és alázat.
  Hálát érzek, hogy a tanítványa lehetek.

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Gitta Írta: Gitta kedd, 21 február 2017 12:47

  Személyiségével, kisugárzásával, művészi tánctudásával már első alkalommal magával ragadott! Empatikus, érzékeny ember, minden tanítványára figyel. Tanítási technikája, segítőkészsége, folyamatos visszajelzései, iskolájának fellépési estjei biztosítják számomra " a tánc élményét" és a fejlődést.

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Vivien Írta: Vivien szombat, 18 február 2017 18:42

  Csodálatos nő, ember,tanár.Csak szeretni lehet:) Nála mindenki megtalálj azt amire vágyik. Legyen az a profizmus, a tánc szenvedélye. A csoportok, tanítványok összetartóak, lelkesek , barátságosak. 5 ből 5 csillag nálam (100%)

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Szabó Ágnes Írta: Szabó Ágnes szombat, 18 február 2017 16:45

  Test-tudatot, és néhány tánclépést tanított Zsuzsó egy nemzetközi projekt keretében, negyven középiskolásnak és hat tanárnak, angolul. Mindnyájan el voltak bűvölve. Én meg már régóta... Idősödő tanárnő vagyok, az órákon való időnkénti részvétel is frissít. Ha megnyerem az ötöst a lottón, alapítok egy iskolát, ő fogja tanítani a test-tudatot.

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Tari-Keresztes Noémi Írta: Tari-Keresztes Noémi péntek, 17 február 2017 12:33

  Számomra Zsuzsó = a TÁNC.
  Kreatív, türelmes, mosolygós, szépséges és PROFI!!!
  Imádom!

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Kovacs Petra Írta: Kovacs Petra péntek, 17 február 2017 11:08

  Imadom! A legjobb ember es a legjobb mester akit eddig ismertem!

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Paulek Orsolya Írta: Paulek Orsolya péntek, 17 február 2017 07:22

  Szamomra Zsuzso remek pedagogus,tanitasa soran segitokesz alapos,nem utolso sorban mosolygos vidam egyenisege az orak meneteben vegigvonul;tancaibol sugarzik a noiesseg;az ero.Nagyon jo vele egyutt dolgozni⯑!

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Hegedűs Yolande Írta: Hegedűs Yolande csütörtök, 16 február 2017 22:10

  Nagyon prófi, gyönyörű, türelmes, barátságos... imádom!!!

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?