Horváth Emőke boogie-woogie tánctanár

Gyerekkorom óta rajongok a táncért. Sokféle stílust kipróbáltam. A néhány évig gyakorolt társastánc után megismerkedtem a salsával, a jazz tánccal, majd következtek a swing-alapú táncok. Lindy, balboa és a boogie woogie, amelybe azonnal beleszerettem a vidámsága, lendülete és improvizatív jellege miatt.

Ez a szerelem máig tart, és több éves versenyzői múltamat nem feledve – a TF Sportoktatói képzését is elvégezve - immár 8 éve tanítom a boogieval ismerkedni vágyó táncos lábúakat. Óráimon igyekszem átadni azt az örömet, amit ez a rendkívül sokoldalú tánc ad nekem, és a csillogó szemeket látva úgy érzem, ez sikerül is!

Tánctanár értékelése

Hangulat: 96.33% - 9 votes
Tudásátadás: 95.74% - 11 votes
Segítőkészség: 94.59% - 10 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Boogie Műhely
  • E-mail cím:
  • Városok: Budapest

1 szöveges értékelés

  • Laci Írta: Laci vasárnap, 04 szeptember 2016 22:45

    Emőke igazi gyöngyszem a tánctanárok között. Nagyon odafigyel az alapokra, részletekre. Ha valami nem megy külön segít, hogy mindenki a tehetségéhez mérten a legjobbat érje el. Rengeteg szeretettel és munkával tanít, odafigyel ránk, nagyon profi!

    Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?