Almási Judit szenior örömtánc tánctanár

Almási Judit 

Zenész családban nőttem fel, magam is játszottam több hangszeren. Bár hivatásommá mást választottam, mindenem a zene és a tánc, feltölt vagy megnyugtat, mikor mire van szükségem. Fiatal korom óta számos táncstílust kipróbáltam és műveltem hobbi táncosként. Tanultam klasszikus balettet, társas táncokat, swinget, balboát, boogie woogie-t, salsát, argentin tangót neves magyar és külföldi oktatóktól. Vallom, hogy mindenki zenére és táncra születik, s ha átmenetileg el is távolodik attól, soha nem késő visszatérni, s ehhez az egyik legkönnyebb út lehet a szenior örömtánc.

Közel tíz évig tartottam időseknek táncos foglalkozásokat, kidolgoztam számukra ülve is táncolható formákat. Az osztrák szeniortánc szövetség oktatói által szervezett kurzuson szereztem meg a szenior örömtánc oktatói oklevelet. Mentálhigiénés szakemberként és pszichodráma vezetőként számomra nem jelent nehézséget egy csoport közös munkáját elősegíteni.

Hiszem, hogy ez a táncforma nem csak a szenior korosztály körében lesz egyre népszerűbb, hanem az aktív ötvenesek vagy akár a még fiatalabbak körében is, hiszen itt nemcsak sokféle zenére változatos koreográfiákat táncolunk, hanem átélhetjük a közös alkotás örömét.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 60% - 1 votes
Tudásátadás: 60% - 1 votes
Segítőkészség: 60% - 1 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Oktogon Tánc Centrum
  • E-mail cím:
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?