Szikszai Daniella brazil szamba tánctanár

983-ban születtem Budapesten. Gyerekkorom óta foglalkozom mozgással. Szinte minden sportágban kipróbáltam magam a ritmikus sportgimnasztikától kezdve, az atlétikán át, a különböző táncokig.

2005. januárjában csöppentem bele a brazilok túlfűtött világába, ahol a capoeira mellett megismerkedtem a brazilok nemzeti táncával, a szambával is. Azóta számos zenekarral (Solymi Conga Show, Drumsters, Z-Drums, Kudumba Interaktív dob show stb) és tánccsoporttal dolgozom együtt a saját csapatomon kívül (Reinas del Ritmo).

Megszámlálhatatlan fellépésen (céges rendezvények, fesztiválok, születésnapok) táncversenyen vettünk és veszünk részt Magyarországon és külföldön egyaránt, hogy népszerűsítsük és átadjuk a brazil életérzés egy cseppnyi részét. Rengeteget tanultam itthon és külföldön élő tanároktól egyaránt.

2007. júliusában a Ritmo 2003 Batucada Band zenekarral részt vettünk egy nemzetközi szamba fesztiválon Németországban, ahol az egyéni táncversenyen több brazil lányt megelőzve első helyezést értem el, elnyerve a Raihna da Bateria (Szambakirálynő) 2007. címet. Alapvetően fiús lánynak tartom magam, de amint felöltöm a flitterekkel díszített szamba ruhát és meghallom a pergő ritmusokat, előbújik belőlem a NŐ.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 60% - 1 votes
Tudásátadás: 60% - 1 votes
Segítőkészség: 60% - 1 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Savoy Garden Táncstúdió
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?