Bendik Marcell és Tóth Ivett lindy-hop és balboa tánctanárok

Bendik Marcell

Marcell 2003-ban ismerte meg a swing táncokat és azóta nem tud meglenni nélküle. Több tucat nemzetközi workshopon vett részt és igyekszik a legjobb nemzetközi tanároktól, szervezőktők és DJktől tanultakat megosztani a magyar közösséggel. Budapesti, és nemzetközi rendezvényeket szervez. Mint DJ, a 20-40-es évek autentikus jazz és swing zenéit népszerűsíti.

Tóth Ivett

Ivett gyermekkorától kezdve sokféle táncot tanult, (jazz-balett, társastánc, show tánc, salsa, sztepp) míg végül 1998-ban magával ragadta a swing hangulata és lüktetése. Hazai tanulmányai után számos külföldi workshopon képezte magát Európa-szerte éveken keresztül, ahol a legjobb nemzetközi tanároktól tanulhatott. 2001 óta tanít, koreografál és fellép különböző tánccsoportokban. Évekig tanított az több budapesti tánciskola tanfolyamain. Ivett egykori táncpartnerével, Bulyáki Jánossal hozta be és honosította meg Magyarországon a balboa nevű swing alapú táncot, mely futótűzként terjedt szét a swing alapú táncokat kedvelők körében.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 55% - 2 votes
Tudásátadás: 30.5% - 2 votes
Segítőkészség: 60% - 2 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Keep Swinging Egyesület
  • Telefon (fiú): +36-20-333-5222
  • E-mail cím:
  • E-mail cím (lány):
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?