Gyepes Bianka lindy-hop tánctanár

A tánc szeretete kiskorom óta jelen van az életemben.

Minden a néptánccal kezdődött 17 évvel ezelőtt szülőfalumban, Szőgyénben, majd fokozódott Komáromban és Budapesten csúcsosodott ki. Már 5 éve az ELTE Néptáncegyüttes tagjaként koptatom a táncos cipőt.

A tánc mellett a másik szerelmem a színház. Évek során részt vettem a karvai színjátszótáborban, ahol belekóstolhattam a kortárs tánc rejtelmeibe. Ez akkora hatással bírt, hogy a MU Terminál, kortárs táncműhely tagja lettem 2 évvel ezelőtt, ahol fizikai színházzal foglalkozunk, összekapcsolva táncot és színházat, így itt mindkét szenvedélyemnek élhetek. Mindezek mellett a műhely gyermekrészlegén, a MU Terminiben drámaórákat tartok gyerekeknek.

A Lindy hop-t mindig is ámulva néztem.. Amikor lehetőséget kaptam 4 évvel ezelőtt, hogy kipróbáljam, nem haboztam és rögtön el is foglalta szívem egyik csücskét. Nagy boldogság volt számomra, amikor a Lindy Hoppers táncosa lettem. A lindy hop egy örömtánc, minden porcikádat átjárja a zene, a ritmus és ebben a lüktető érzésben teljesedhet ki egy páros tánca. Benne van az élet íze, az önfeledtség, amit szerintem érdemes megtapasztalni, utána úgysem fogsz bírni leállni vele.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 60% - 1 votes
Tudásátadás: 60% - 1 votes
Segítőkészség: 60% - 1 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Savoy Garden Táncstúdió
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?