Janicsek Gábor és P. Tóth Beáta (Picúr) balboa és lindy-hop tánctanárok

A nyolcvanas évek elején az akrobatikus rock and roll hazai "hőskorszakában" beleszeretett ebbe a táncba és a hozzá tartozó tánctörténetbe illetve zenei világba.
Később a legmagasabb "A" kategóriában magyar bajnoki címet szerzett és számos nemzetközi versenyen képviselte hazánkat.
Majd Boogie-Woogie és Swing kategóriában országos III. és II. helyezést tudhat magáévá, de a legszebb eredmény Lindy-Hopban szerzett Világbajnoki cím. Közben az eltelt évek alatt elvégezte a Magyar Állami Artistaképző Akrobatikus Revütáncos képzőjét majd a Modern táncpedagógus képzőt és a Testnevelési Egyetem sportedzői szakát.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 86.85% - 13 votes
Tudásátadás: 78.31% - 39 votes
Segítőkészség: 90.16% - 13 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Oktogon Tánc Centrum
  • E-mail cím (fiú):
  • Városok: Budapest

1 szöveges értékelés

  • Bencze Magdi Írta: Bencze Magdi vasárnap, 04 február 2018 16:39

    A Picúrtól és Gábortól kezdtem el tanulni a lindy hoppot és nagyon jó tapasztalataim vannak. Folyamatos párcserével tanítanak, így sok embert és vezetési stílust is megtanulhatunk és nincs gond ha egy buliban idegen fiúval is táncolunk. Gáborék órája mindig jó hangulatú. Tánctanítási módszerük a teljesen kezdő táncosoknak is sok segítséget ad. Figyelemmel vannak az aktuális órákon résztvevők tanulási sebességére. Az előző órán tanultakat visszaismétlik következő órákon, és össze kapcsolják a figura sorokat. Természetesen a lindy hop tánc elsajátítására sok időt és gyakorlást kell szánni, hiszen szinte végtelen a variációs lehetőség. jártam más tanárokhoz is, de a Picúr és Gábor a legalaposabb, legjobb tanár páros.

    Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?