Szabó Lajos néptánc tánctanár

Szabó Lajos

Mélyebben a néptánccal a Szinvavölgyi Táncműhelyben (Miskolcon) ismerkedtem meg. Ők segítettek, hogy el tudjam dönteni a tánccal akarok foglalkozni. Elvégeztem a Magyar Táncművészei Egyetemet is. Végig az az elv vezérelt hogy egyre jobb és jobb legyek, így mindenkitől tanultam, amit tudtam. Egyetem után dolgoztam a Magyar Tudományos Akadémia Zenetudományi Intézetének a Néptánc osztályán is. Itt rengeteget tanultam a táncról és a páros táncok lettek a kutatási terültem. 
Az én célom az, hogy minőségi táncoktatást végezzek és az emberek megtanulják a különböző tájegységek táncait úgy, hogy közben saját egyéniségük is kibontakozik. Erre külön saját módszert dolgoztam ki és már kézzelfogható eredményeim vannak, hogy a tánctanulásban éveket tudok megspórolni a tanítványoknak. 
25 éves korom előtt már több mint 1000 fellépésen voltam túl így a színpadi néptáncban is otthon vagyok. 

Az én célom az, hogy a magyar néptánc tovább élhessen és fejlődjön magas szinten. 
Táncolni bárki meg tud tanulni, ha beleteszi az energiát. 

Mestereim a teljesség igénye nélkül: 
Maródi Attila, Lévai Anita, Busai Norbert, Busai Zsuzsanna, Karácsony Zoltán, Ónodi Béla, Lévai Péter, Pálfy Gyula Felföldi László...stb. 

Tánctanár értékelése

Hangulat: 70% - 2 votes
Tudásátadás: 70% - 2 votes
Segítőkészség: 70% - 2 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Naptűz Táncegyüttes
  • Telefon: +36-70-392-3982
  • E-mail cím:
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?