Takács Ibolya salsa tánctanár

Takács Ibolya 15 éves korában kezdett táncolni a Pataki Művelődési Házban. A kezdő, haladó, majd a versenytánc előkészítő kurzus után lelkesedése tovább nőtt, érezte magában a motivációt, hogy táncversenyen is megmutassa tudását.
Táncpartner keresésbe kezdett, de sajnos 1,5 éves kihagyás következett számára partner hiányában, de nem adta fel, hisz ebben az időben is folyamatosan magán tánctanár segítségével fejlesztette tudását. Úgy érezte nem tud tovább várni és felkereste a számára legközelebbi tánciskolát, ahol ismét elvégzett egy kezdő társastánc tánctanfolyamot, hátha itt nagyobb szerencsével jár és megtalálja a számára leginkább megfelelő táncpartnert.
Jó döntést hozott és a szerencse a pártjára szegődött. Rátalált a várva várt táncpartnerre egy korábbi C osztályos latin amerikai és standard Budapest Bajnok személyében. Sajnos rövid idő múlva párcserére került a sor. Nem adta fel és szorgalmasan fejlesztette tudását magán táncórák keretén belül, majd másfél év ismételt kihagyás után egy kezdő táncosban találta meg az új táncpartnerét. A fiúval majdnem három évet táncoltak együtt és C osztályig jutottak közösen.

Ibolya a kezdetektől fogva ismert és elismert versenytáncos szeretett volna lenni és álma megvalósításáért hajlandó volt tenni is. Megismerkedett egy kezdő, de nagyon céltudatos és tehetséges fiúval, akivel karrierjük felfelé ívelt, közös munkájuk során egészen B osztályig jutottak. Ibolya szerint ebben az időben tanulta meg igazán, mit is jelent türelmesnek lenni és türelmesen hozzá állni egy kezdő táncoshoz.
Két évig tanított közösen az egykori szovjet ritmikus gimnasztika mesteredzőjével Olga Tyimofejeva-val, de ennek ellenére Ibolya mégis úgy érzi, hogy az ő lelke közelebb áll a karibi térség táncaihoz. A salsa tánc iránti szeretete évek óta töretlen. Imád tanítani, ami érezhető is az óráin, ahol az átütő lendület és a remek hangulat garantált!

Tánctanár értékelése

Hangulat: 56.67% - 3 votes
Tudásátadás: 56.67% - 3 votes
Segítőkészség: 58.33% - 3 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Táncláz
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?