Guba Györgyi Anna társastánc tánctanár

Guba Györgyi Anna

Óvodás korom óta jelen van az életemben a mozgás, sokféle sportot kipróbáltam, közülük néhányat versenyszerűen is űztem. Végül a társastánc vált igazi szenvedélyemmé. Tíz évig táncoltam a KÖDMÖN Formációs Táncegyüttesben, Miskolcon, a csapat tagjaként többször sikerült magyar bajnoki aranyérmet szerezni standard formációban. Európa és világbajnokságokon is részt vettünk, ahol többször is az előkelő nyolcadik helyen végeztünk. Emellett folyamatosan képeztem magam a latin táncokból is és belekóstoltam az egyéni versenyzés világába is. Mivel szerettem volna minél több emberrel megosztani a tánc élményét, ezért elvégeztem a B.-A.-Z. Megyei Testnevelési és Sportintézet táncoktatói képzését. Miskolcon több szemeszteren keresztül tanítottam egyetemistákat a társastánc szépségeire, most pedig Budapesten szervezek tanfolyamokat ill. szívesen készítek és tanítok be koreográfiát az esküvőjükre készülő pároknak. A tánc mellett Pilates és Stretching órákat tartok (csoportos és egyéni órák keretében) ill. jelenleg argentin tangót, vonalas salsát, bachatát és kizombát tanulok.

Az óráimon nagy hangsúlyt fektetek a mozdulatok, lépések alapos megtanulására és pontos kivitelezésére, mindezt természetesen az egyéni adottságok figyelembevételével. Az ügyesebbeknek igyekszem megadni minden információt a gyorsabb fejlődéshez, a lassabban haladóknak pedig a maximális türelmet és támogatást, ahhoz, hogy önmagukhoz képest a lehető legtöbbet hozzák ki magukból. Így nálam nem lehet kifogás a „de én botlábú vagyok” vagy a „de nekem nincs ritmusérzékem”.

Az óráimon a fő cél a kikapcsolódás, a testi-lelki feltöltődés és a tánc szeretetének megélése egy jó hangulatú közösségben.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 90.37% - 16 votes
Tudásátadás: 91.14% - 14 votes
Segítőkészség: 92.08% - 14 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

 • Tánciskola: Egyéb, szabadúszó
 • Telefon: +36-70-942-5053
 • E-mail cím:
 • Városok: Budapest

2 szöveges értékelés

 • Joó- Zoller Orsolya Írta: Joó- Zoller Orsolya vasárnap, 11 március 2018 12:56

  Annàval az egyetem ideje alatt ismerkedtem meg. Vidàm és dinamikus óràkat tartott ;) Aki teheti menjen hozzà nem fogja megbànni :)

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás
 • Sajkóczki Gábor Írta: Sajkóczki Gábor vasárnap, 11 március 2018 10:22

  Anna egyik miskolci, egyetemistáknak tartott társastánc tanfolyamán vettem részt. Anna egy képzett, türelmes, és vidám tanár. Órái mindig nagyon jó hangulatban teltek. Tudását és a tánc iránti szeretetét észrevétlenül adta át. Mindenkinek csak ajánlani tudom. ?

  Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?