Jenei Róbert társastánc tánctanár

Jenei Róbert

2002. szeptember 3. Ez volt az első nap, mikor átléptem egy tánciskola küszöbét. Féltem, de ugyanakkor izgatott is voltam, hogy mi vár rám ebben az új és kifinomult világban. Új volt minden, a terem, a tanár, az emberek és talán ekkor volt bennem a legnagyobb félelem! Hogy ez meddig tartott? Egészen az első tánclépésig. Az volt az a pillanat, ami, akkor, ott, azonnal magával ragadott és még a mai napig is fogva tart. Akkor 11 éves voltam és bátran állíthatom, hogy szerelembe estem, és ez a románc azóta is szüntelenül tart.

És eltelt jó pár év! Ez idő alatt sok mindent megéltem, tapasztaltam és tanultam. Minden egyes pillanatát élvezem, és ha újra kezdhetném, pont ugyanígy csinálnám. Azóta fordult a kocka. Én lettem a tánctanár és azt a tudást, lelkesedést és életérzést adhatom át Nektek, amit én kaptam anno 2002-ben. Láthatom, hogyan fejlődtök, ismertek meg új táncot, és ismeritek meg a tánc adta előnyöket.

Számomra a jó hangulat alapvető és ezt az órák során igyekszem feldobni egy változatos zenei kínálattal is!

 

Tánctanár értékelése

Hangulat: 71% - 5 votes
Tudásátadás: 70.8% - 5 votes
Segítőkészség: 73.2% - 5 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Goldance
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?