Orosz Zoltán társastánc tánctanár

Zene és testnevelés tagozatos általános iskolába jártam, így ez a két műfaj életem szerves részévé vált. Először a sportok, labdajátékok, később a tánc felé húzott a szívem. Gimnáziumi éveim alatt ragadott magával a társastánc. Először latin és standard táncokat tanultam, később belekóstoltam a boogie-woogie, hip-hop, jazz balett, klasszikus balett, puerto rico mambó, kubai salsa, L.A. salsa világába is.

2000-től foglalkozom komolyabban a versenytánccal. Pályafutásom alatt több területi, országos bajnokságot és nemzetközi versenyt nyertem.Ez idő alatt számos kiváló hazai és nemzetközi trénerrel dolgoztam együtt. 2005-ben kezdtem tanítani, először standard és latin táncokat, 2007-től kubai salsát, legújabb kihívásnak pedig a Los Angelesi salsa megszerettetését túztem ki célul.Az óráimon igyekszem jó hangulatot teremteni, és könnyed, használható tánctudást átadni mindenki számára. Csoportos órákon túl magánórákat is tartok, akár versenyzőknek, akár esküvőre készülő pároknak, akár csak jókedvből feltöltődésre vágyóknak.

Végül egy kis útravaló azoknak, akik úgy döntenek kipróbálják magukat a parketten: "Ha a lábuk nincs is a helyén, a szívük ott van."

Tánctanár értékelése

Hangulat: 80.36% - 14 votes
Tudásátadás: 82.34% - 23 votes
Segítőkészség: 78.5% - 14 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • E-mail cím:
  • Városok: Budapest

1 szöveges értékelés

  • Ildikó Írta: Ildikó szerda, 03 szeptember 2014 13:28

    A legjobb társastánc tanár, akivel valaha találkoztam. Nagyon jó hangulatúak az órái, tudja, hogyan csempéssze az órákba a humort. Nagyon türelmes, van érzéke a tanításhoz és a tánchoz is. Felkészültsége is kiváló, mindig tudja, éppen mit szeretne tanítani, mindenkinek csak ajánlani tudom.

    Jelentés Az értékelésre mutató hivatkozás

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?