Zumba tánctanárok

Ezen az oldalon a zumba tánctanárokat gyűjtöttük össze - egyelőre Budapest fókusszal, de szerencsére egyre több vidéki tánctanár is jelen van. A közösség szerinti legjobb tánctanárokat a lista elején találod. Jó válogatást!

Értékelés

Az értékelések az internet polgáraitól származnak, ezeket nincs módunk ellenőrizni. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy ennek ellenére az értékek megbízhatóan segítik a tánctanárok közti eligazodást. A tánctanárokat Te is értékelheted, ha megnyitod a profiljukat (mondjuk a nevükre kattintva). Ezután a csillagokra kattintva 1-100-as skálán értékelheted őket. A legjobb persze, ha megjegyzésként szöveges értékelést is írsz. Ezzel tudsz a legtöbbet segíteni másoknak. Kérlek, csak azokról mondj véleményt, akikkel személyes tapasztalatod volt!

Fontana Vera zumba tánctanár

Fontana Vera zumba tánctanár

Értékelés: 87% Szavazat: 16
Kardos Anikó zumba tánctanár

Kardos Anikó zumba tánctanár

Értékelés: 83% Szavazat: 10
Palásthy György zumba tánctanár

Palásthy György zumba tánctanár

Értékelés: 80% Szavazat: 6
Novák Marcsi zumba tánctanár

Novák Marcsi zumba tánctanár

Értékelés: 75.11% Szavazat: 9
Hiányos a lista? Amennyiben Te is tánctanár vagy, és szeretnél felkerülni az oldalra, örömmel vesszük a jelentkezésedet. A részletekért kattints a Jelentkezés menüpontra! A jelentkezés ingyenes, regisztrációt nem igényel.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /raid/www/tancvalaszto.hu/templates/intensy/html/com_k2/templates/default/item.php on line 276