Fontana Vera zumba tánctanár

Fontana Vera

Világ életemben sportoltam és imádok táncolni!  

Kisiskolás koromban művészi tornával kezdtem, aztán kipróbáltam a kézilabdát, az asztaliteniszt, az atlétikai ugrószámokat. Középiskolában fociztam, tornáztam. Később az aerobik egyes válfajainak lettem híve, de jártam fitness terembe és tanultam hip-hop táncot is.Fiatal felnőttként magával ragadott a versenysport: tagja voltam a magyar női bocsa válogatottnak és több, mint 15 éve bowlingozom, mindkét sportágban szép sikereket elérve.

A sport, a mozgás mindig az életem része volt, ezért a civil foglalkozásom mellett sportoktatói végzettséget is szereztem, de eddig egyik sportág sem nyújtotta azt a mozgásformát, ami egyszerre kikapcsol, átmozgat, felpezsdít. Aztán néhány éve elmentem egy Zumba® órára. Jól éreztem magam, végre táncolhattam felszabadultan. Eleinte csak heti egy alkalommal jártam, de az idő múlásával egyre gyakrabban mentem. Azon kaptam magam, hogy képes vagyok korábban kelni hétvégén, csak hogy Zumbával® kezdhessem a napot.

Tánctanár értékelése

Hangulat: 86% - 6 votes
Tudásátadás: 83.2% - 5 votes
Segítőkészség: 92% - 5 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Savoy Garden Táncstúdió
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?