Novák Marcsi zumba tánctanár

Novák Marcsi

Kisgyermekkorom óta életem része a zene és a sport. A kettő tökéletes harmóniáját a táncban, táncos foglalkozásokban találtam meg. Tánctanítással 7 éve foglalkozom, zumba oktatással pedig 4 éve.
Emellett folyamatosan képezem magam, hogy vendégeimnek minél többet tudjak adni a mozgás- és egészségfejlesztés terén. Ezért a főiskola mellett sportedzőként (tánc), fitness-wellness asszisztensként és gyermekkori mozgásprogram- vezetőként is vizsgát tettem, valamint elvégeztem a Zumba® fitness oktatói képzés mellett a Zumba® kids+ Zumba® kids jr. tanfolyamot is. A tánc különböző stílusaiban folyamatosan képezem magam. Úgy gondolom, a mozgás mindenkié. Arra törekszem, hogy kisgyermekkortól kezdve egészen a senior korosztályon át elérhetővé tegyem és megmutassam a mozgás és zene lehetőségeit az életkori sajátosságoknak megfelelően. Éppen ezért is fantasztikus a Zumba® fitness Program. A zumba® egy minden testrészt megmozgató, latin ritmusokkal, széleskörű világtáncokból felhasznált lépésekkel tarkított fitness program. Ötvözi a tánc és az aerobik mozdulatait, könnyen lekövethető. A lényeg, hogy jól érezd magad! 

Tánctanár értékelése

Hangulat: 66% - 2 votes
Tudásátadás: 66% - 2 votes
Segítőkészség: 67% - 2 votes

Értékelj Te is a csillagokra kattintva!

További információk

  • Tánciskola: Budapest Pláza Tánciskola, Táncláz
  • Városok: Budapest

Új szöveges értékelés

Kérlek, mondd el tapasztalataid a fenti tanárokról. Milyen órát tartanak, felkészültség, hangulat ,,, ? Ajánlanád-e másoknak, ha igen, miért, ha nem, miért nem?